LoL Ranked Wins

LoL Ranked Wins

Ledande Rankade vinster ökar servicen

Silver
Aktuell rankning
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
4
Antal segrar
Vad händer om booster förlorar ett spel?
Varför är min LP Gain viktig för den här tjänsten?
Rated Excellent
Based on reviews
Våra egenskaper
Varför välja BoostRoyal?
Visa sig offline
Visa sig offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
Live-support dygnet runt
Live-support dygnet runt
Förlita dig på vårt professionella supportteam 24/7.
Spårning av order
Spårning av order
Spåra din order effektivt och smidigt via kundområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto förblir säkert med vårt avancerade VPN-system.
Belöningar för lojalitet
Belöningar för lojalitet
Få betydande rabatter, cashback-belöningar på alla beställningar och gratis LoL-konton.
Erfarenhetsflöde
En enkel rankningsprocess.
Välj den tjänst du föredrar
Välj den tjänst du föredrar
Välj först spel och metod för att komma upp i rankingen. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Gratis ytterligare anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa önskad tjänst.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta med din booster.
Vår gemenskap
Explore our reviews.
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Read more about BoostRoyal

Varför ska du få en rankad vinstboost?

Vi rekommenderar att du köper vinstboostar när du känner att du inte kan göra ytterligare framsteg i spelet. Skälen kan variera. Du kan bara klättra på stegen om du kan bära spel mer intensivt än dina lagkamrater matar. Vid någon tidpunkt kan det bli riktigt svårt, eftersom LoL ELO-systemet har några brister. ELO-systemet fungerar bra för 1v1-spel som schack (där det kommer ifrån), men när det gäller ett 5v5-spel som LoL, är det bara inte så givande som det borde vara. Systemet betraktar lagmedlemmarna som jämlika. Det spelar ingen roll om du har spelat ut hela fiendens lag eller om du är legendarisk, vid någon tidpunkt kommer detta inte att vara tillräckligt för att bära ett helt spel. Vi rekommenderar att du köper en vinstboost när du känner att du har nått den punkten och att du inte kan bära längre, men du vill spela meningsfulla matcher i högre divisioner.

Kort om rankad vinstboost

Ranked wins boost är en bra lösning om du tycker att det är svårt att göra ytterligare framsteg i spelet. Genom ranked wins boost kan kunden köpa ett önskat antal vinster. Allt du behöver göra är att välja hur många rankade vinster du vill ha på ditt LoL-konto. Ranked wins boost är en utmärkt lösning om du fastnat i en viss division, eller om du bara helt enkelt vill öka MMR (Match-Making Rating) på ditt konto.

Processen för rankade vinster boost

När du har köpt en win boost kommer en av våra boosters att börja spela på ditt konto. Han kommer att försöka vinna så många rankade matcher som möjligt för att avsluta sitt arbete på snabbast möjliga sätt. Vad händer om han förlorar ett spel? Att förlora ett spel under en rankad wins boost innebär att boostern kommer att behöva spela extra spel. Till exempel, om du köper 10 vinster och booster förlorar 2 matcher, kommer han att ha 12 vinster och 2 nederlag totalt när han har avslutat rankad win boost på ditt konto.

Division kontra rankade vinster boostar

Att köpa en vinstboost är en mindre typ av investering. Om du inte känner dig bekväm med att investera i en divisionsboost, kan köp av en wins boost vara ett säkert första steg mot ditt mål. Ranked wins boost kan också vara en bra möjlighet om du är på väg att prova våra tjänster för första gången. Genom att köpa en mindre wins boost får du möjlighet att lära dig mer om våra högkvalitativa tjänster genom att prova på själva köpprocessen. Eftersom wins boost är en mindre investering än division boosting, kommer det i de flesta fall också att ta oss mindre tid att slutföra den. Sammantaget är rankad wins boost ett enkelt, snabbt och smart sätt att få förtroende för våra högkvalitativa tjänster på BoostRoyal.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now