LoL Placements

LoL Placements

Ledande placering Matchar Boost Service

Silver
Försäsongens liga
Select your rank
Unranked
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
5
Antal matcher
Rated Excellent
Based on reviews
Våra egenskaper
Varför välja BoostRoyal?
Visa sig offline
Visa sig offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
Live-support dygnet runt
Live-support dygnet runt
Förlita dig på vårt professionella supportteam 24/7.
Spårning av order
Spårning av order
Spåra din order effektivt och smidigt via kundområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto förblir säkert med vårt avancerade VPN-system.
Belöningar för lojalitet
Belöningar för lojalitet
Få betydande rabatter, cashback-belöningar på alla beställningar och gratis LoL-konton.
Erfarenhetsflöde
En enkel rankningsprocess.
Välj den tjänst du föredrar
Välj den tjänst du föredrar
Välj först spel och metod för att komma upp i rankingen. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Gratis ytterligare anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa önskad tjänst.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta med din booster.
Vår gemenskap
Explore our reviews.
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Read more about BoostRoyal

Varför är placeringsmatchningar viktiga?

Vissa lägger inte tillräckligt stor vikt vid det, men placeringsmatcher är mycket viktiga i början av säsongen. Vi har skapat tjänsten Placeringsboost för att ge dig den perfekta starten varje säsong så att du kan börja spela dina första rankade matcher på högsta möjliga ELO. Anledningen till att vi tycker att det är så viktigt är att de 10 placeringsmatcherna du måste spela när du börjar spela rankade matcher kan ge dig några stora resultat. Istället för att förlora hälften av dina placeringsmatcher och komma tillbaka till samma division där du slutade förra säsongen eller till och med bli nedflyttad, är det möjligt att starta från ett högre ELO än ditt resultat förra säsongen genom att köpa en placeringsboost. De första matcherna på säsongen är de viktigaste. Om du kan spela bra i dessa matcher kan det påverka hela din säsong framför dig på ett bra sätt. Tanken är att om du kan starta från högre ELO där det finns färre giftiga spelare och där du kan prestera bättre, är det mer troligt att du kommer att vinna fler matcher och du kommer att kunna nå högre på kortare tid. Som vi alla vet är nyckeln till högre nivåer och divisioner att vinna de flesta matcherna på snabbast möjliga sätt. Om du fortfarande tvekar om att köpa en placeringsboost, gör det just nu, de gör en stor skillnad!

Hur fungerar placeringsmatcher boost?

Placeringsmatcher boost fungerar på samma sätt som rankad eller normal win boost fungerar. Genom att ge din kontoinformation och köpa placeringsspel boost, ger BoostRoyal dig en master eller challenger tier booster som loggar in på ditt konto och spelar placeringsspelen istället för dig och han kommer att se till att han vinner dem alla. Eftersom LoL är ett 5v5-spel där allt kan hända, även med de extrema ansträngningar som vi lägger ner på det, finns det fortfarande en chans att boostern kan förlora ett spel. Det är därför vi inte kan garantera att vi kan ge dig 10 vinster av de 10 spelen, men i 90% av fallen kan vi göra ett felfritt spelrekord för dig. För att få en placeringsboost måste du först välja din sista säsongsnivå. Anledningen till att vi gör detta är att mäta svårighetsgraden på den boost du vill köpa. Priserna är utarbetade på ett sådant sätt att det kan återspegla svårigheten i det arbete du köper för det. Om du till exempel var diamant förra säsongen är dina placeringsspel mycket svårare att slutföra än att avsluta silver istället för det.Om du redan har börjat dina placeringsspel är det fortfarande tid! Som du kanske har sett kan du köpa 1 till 10 placeringsspel, så även om du redan har börjat spela dessa spel kan vi fortfarande få ut det mesta av det beroende på hur många spel som finns kvar att spela!

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now