LoL Normals

LoL Normals

Leading Normal Matches Boost Service

5
Antal spel
Select the amount of games
Rated Excellent
Based on reviews
Våra egenskaper
Varför välja BoostRoyal?
Visa sig offline
Visa sig offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
Live-support dygnet runt
Live-support dygnet runt
Förlita dig på vårt professionella supportteam 24/7.
Spårning av order
Spårning av order
Spåra din order effektivt och smidigt via kundområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto förblir säkert med vårt avancerade VPN-system.
Belöningar för lojalitet
Belöningar för lojalitet
Få betydande rabatter, cashback-belöningar på alla beställningar och gratis LoL-konton.
Erfarenhetsflöde
En enkel rankningsprocess.
Välj den tjänst du föredrar
Välj den tjänst du föredrar
Välj först spel och metod för att komma upp i rankingen. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Gratis ytterligare anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa önskad tjänst.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta med din booster.
Vår gemenskap
Explore our reviews.
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Read more about BoostRoyal

Varför ska du få en normal boost?

Detta är en tjänst som vi har utarbetat för spelare som har problem med tidshantering, med att levla upp ett nytt LoL-konto eller för spelare som måste spela sina rankade begränsningsspel, men som bara inte verkar kunna ta sig igenom tristessen och den otroliga mängden normala spel de har framför sig. Att spela normala spel kan vara värre än att spela i ELO-helvetet. Vissa spel kan vara så frustrerande att du kan slita sönder ditt tangentbord medan du spelar det. När vi arbetade med våra klassiska ELO-boosttjänster för att ta dig igenom spelen i ELO-helvetet, hade vi samma idé i åtanke när vi arbetade med vår normala boosttjänst. Eftersom det krävs mindre skicklighet och ansträngning för att spela normala spel såg vi till att göra våra priser så rimliga som möjligt. Att slutföra och till och med vinna normala spel är mycket lättare än alla rankade spel. Av den anledningen sänkte vi våra priser för den här tjänsten. Tjänsten fungerar på samma sätt som de andra ELO-boost-tjänsterna, till exempel league boosting. Genom att fylla i din kontoinformation och köpa en normal boost får du en booster från BoostRoyal som loggar in på ditt konto och vinner spelen åt dig medan du samlar Influence Points så att du inte behöver gå igenom de tråkiga normala spelen och i slutet av din boost kanske du har lite IP att spendera också!

Normala spel vs normala vinster

På BoostRoyal gör vi skillnad mellan boostar för normala spel och boostar för normala vinster. Båda tjänsterna erbjuder snabba och viktiga framsteg för kunden. Skillnaden mellan de två är att en enkel normal games boost kommer att köpa dig antalet normala games på ditt LoL-konto medan en normal wins boost kommer att ge dig antalet normala wins på ditt LoL-konto som du önskar. Båda tjänsterna har sina fördelar. Den normala spelboosten tar dig igenom de tråkiga och frustrerande normala spelen på snabbast möjliga sätt, eftersom förlorade spel är tillåtna i denna tjänst. Den normala vinstboosten å andra sidan ger dig bara vinster på ditt LoL-konto. Tjänsten kan kosta dig mer än den enkla normala spelboosten, men den kommer att få fler Influence Points och den kommer också att förbättra din ELO-poäng för normala spel. För att få ut det mesta av denna boost kan du köpa en Influence Points boost från spelklienten, så varje vinst som vår booster gör för dig kommer att ge dig dubbelt så mycket IP än utan den extra IP-boosten. När du väljer mellan normal spelboost eller normal vinstboost, kom ihåg att vi tillhandahåller professionella boosters för varje beställning, vilket innebär att den enkla normala spelboosten fortfarande kommer att ge dig fler vinster än förluster. I det här fallet finns det inget dåligt val när det gäller att köpa en normal boost om du behöver bra och snabba framsteg!

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now