LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Tier & Division League Boosting

SilverI
Nuvarande liga
Välj din nuvarande liga
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
GoldIV
Önskad liga
Välj din önskad liga
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Kassa
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Apply
Total amount
25,7 US$
18,9 US$
1 790
Ungefärlig slutföringstid 0-1 dagar
Our standard features
Rated by the leading reviews platform
 • boosting feature Private VPN Protection
  Included
 • boosting feature Choose your Roles
  Free
 • boosting feature Spell Order Select
  Free
 • boosting feature Appear Offline Mode
  Free
 • boosting feature Order Tracking & Scheduling
  Free
 • boosting feature Finish in time
  Guaranteed
 • boosting feature Chat with Booster
  Free
 • boosting feature 24/7 Premium Support
  Included
Satisfaction Guarantees
About BoostRoyal
10 år av skicklighet
Sedan säsong ett, har vi erbjudit professionell ELO Boost tjänster och samlats på oss erfarenhet för att nå perfektion på vår LoL boost kvalitet.
24/7 tillgänglig
Våra expert LoL boost team är alltid tillgänglig. För att ge en högkvalitativ tjänst globalt, vi anställer de bästa boosters från alla regioner.
Professionella Boosters
Vårt team inkluderar top challenger LoL boosters. Vi noggrant väljer ut & intervjuar vår anställda för en professionell prestanda och attityd.
Premium Support
Boostroyal’s hjälpcenter inkluderar 24/7 live chat Support och telefonassistans, erbjuder hjälp relaterat till din ELO boost.
Skyddad Privat Data
Vi använder VPN-skydd för att maximera LoL boost säkerhet och 256 bit SSL kryptering för att maximera klientens datasäkerhet.
Återbetalningspolicy
Vår återbetalningspolicy ger mer flexibilitet för kunderna. Köpare är berättiga att få hela eller partiella återbetalningar under processen av ELO boost om klienten inte är nöjd.
Read reviews
Powered by and
Hur man köper?
1
Select the details of your purchase.
2
När du har klickat på knappen "Köp Boost" kan du antingen fortsätta som gäst eller som återvändande kund.
3
Genom att klicka på knappen "Köp" kommer du att omdirigeras till den valda betalningsporten.
4
I medlemsområdet kan du spåra din beställning, spectate, pausa eller chatta live med din booster!

Kort om League Boosting

Som ni kanske redan vet består LoL ELO-systemet av 9 nivåer med 4 divisioner (räknas inte mästare, stormästare och utmanare). Detta system var utformat för att matcha spelare på samma färdighetsnivå för att skapa balanserade spel. Systemet har dock vissa brister. Eftersom LoL är ett 5v5-spel kommer systemet att fungera 5 gånger mindre exakt i jämförelse med ett 1v1-spel (till exempel StarCraft). I praktiken innebär detta att vissa spelare har svårt att nå uppdelningen där de hör hemma. Det är här liga boosting kommer in i bilden. Denna tjänst introducerades för att skapa en lösning för LoL-spelare som drabbas av detta problem.

PROSESSET AV LAGBOKNING

Processen med förstärkning av ligan är verkligen enkel. Hos BoostRoyal säljer vi garanterade nivå- och ligaförhöjningar efter ditt val. Du måste bara välja vad du önskar och vi hanterar resten resten. För att uppnå enastående och snabba resultat i förstärkning av ligan, valdes alla våra anställda efter en lång ansökningsprocess. Dessa betrodda anställda är erfarna hög-ELO-spelare från Diamond I eller högre nivåer. Genom att köpa en liga-boost kommer en tillgänglig teammedlem att få kundens orderinformation och kommer att starta förstärkningen inom cirka 30 minuter (all information från våra kunder behandlas privat och konfidentiellt). Tiden varaktighet för ligan ökar kan variera. Att till exempel öka från silver till platina kan ta dubbelt så mycket tid att slutföra än att gå till guld från silver. Du kan ha detaljerad information om varaktighetstider för ligan genom att kontakta oss på livechatt eller e-post. Men du kan fortfarande använda ditt LoL-konto för att spela vanliga spel medan en av våra anställda med hög ELO arbetar med det. Allt du behöver göra är att trycka på Paus från medlemsområdet. Genom att göra det kommer boosteren att logga ut och han fungerar inte på ditt konto förrän du klickar på Fortsätt.

VARFÖR DU BÖR KÖPA ETT LAGABOK?

Det finns många fall för vilka vi rekommenderar ligansökning. Om du känner dig mer skicklig än din nuvarande nivå, så är förstärkning av ligan vägen att gå. Att gå framåt i spelet är alltid svårare än att prestera bra i den division där du känner att du skulle tillhöra. Detta spel borde handla om att ha det bra och att uppnå ett teamwork på hög nivå som standard i alla rankade spel. Genom att spela på lägre divisioner i ELO helvete, förlorar spelet sin magi och det blir allt annat än kul. För att undvika frustration och ilska förorsakad av att spela på lägre nivåer och divisioner, kan köpa en boost vara en enkel men bra lösning för att uppleva den verkliga sidan av spelet och njuta av det som det var tänkt att vara. Varför skulle någon spela i ELO-helvetet om han hade chansen att spela i Diamond- och Platinum-divisionerna? Köp ett boost nu och låt våra anställda göra det smutsiga arbetet för dig! Efter ligauppsvinget, när vi är redo med ditt konto och nådde den division som du har köpt, behöver du bara njuta av den exklusiva huden och gränsen till din nivå. Inga fler frustrerande spel, du kommer att spela med professionella spelare från den punkten. Tveka inte.