LoL Champion Mastery

LoL Champion Mastery

Your leading Champion Mastery boost experience.

Mästare och serverare
Select your champion and server
Detaljer om behärskning
Select your mastery details
Rated Excellent
Based on reviews
Våra egenskaper
Varför välja BoostRoyal?
Visa sig offline
Visa sig offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
Live-support dygnet runt
Live-support dygnet runt
Förlita dig på vårt professionella supportteam 24/7.
Spårning av order
Spårning av order
Spåra din order effektivt och smidigt via kundområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto förblir säkert med vårt avancerade VPN-system.
Belöningar för lojalitet
Belöningar för lojalitet
Få betydande rabatter, cashback-belöningar på alla beställningar och gratis LoL-konton.
Erfarenhetsflöde
En enkel rankningsprocess.
Välj den tjänst du föredrar
Välj den tjänst du föredrar
Välj först spel och metod för att komma upp i rankingen. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Gratis ytterligare anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa önskad tjänst.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta med din booster.
Vår gemenskap
Explore our reviews.
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Read more about BoostRoyal

Se cool ut framför dina vänner

Champion mastery boost är en ny tjänst som vi introducerade när systemet gick live på LoL-servrarna. Champion Mastery-systemet utvärderar i princip ditt spel med den specifika mästare du spelar varje match. Spelaren får betyg på en skala från D till S beroende på sin prestation i spelet. Systemet är smart så att det kan göra skillnad mellan rollerna i spelet. Om du till exempel spelar support-rollen kommer din prestation att utvärderas enligt andra standarder än om du spelar AD Carry. I slutet av varje spel baseras ditt betyg på din övergripande prestation. Att nå Tier 7 med varje mästare är ett mål för många spelare. Det finns inget coolare än att spela varje spel med olika mästare men dina vänner och lagkamrater kan alltid se ditt Tier 7 laddningsskärmsmärke på var och en av dem. För att göra denna dröm enkel och snabb att nå har vi introducerat champion mastery boost. Om du köper mästarskapsboost ofta för var och en av dina mästare kommer din mästarpool att befordras till nivå 7 ganska snart. Om du kombinerar mästarskapsboost med inflytandepoängsboost från RIOT-shopen kommer du att se en extrem tillväxt i IP-poäng som du kommer att kunna spendera fritt efter mästarskapsboostens boostperiod!

Hur fungerar det?

Champion mastery boost fungerar på samma sätt som de andra boost-tjänsterna. Det första steget är att lägga in dina köpuppgifter. För närvarande finns det inget möjligt sätt att köpa Champion Mastery Boost för olika mästare samtidigt, men det borde inte vara en nackdel eftersom det bara finns en ELO-booster som kan fungera på ditt konto samtidigt. Allt du behöver göra är att välja den önskade mästaren du vill nå nivå 7 med och vår uppgift är att göra resten. Genom att betala beloppet startar du boostprocessen. En ELO-booster kommer att logga in på ditt konto och starta champion mastery boost med din valda champion. Eftersom vi pratar om professionella spelare som arbetar för BoostRoyal kan du förvänta dig en supersnabb boosting-tidsperiod. Eftersom boostern kommer att spela normala spel främst i partier för att få partibonusar, kommer han att få S- eller +S-betyg efter varje spel för sitt spel med mästaren. Detta gör att du kommer att se din mästare med nivå 7-märket på nolltid, eftersom genom att få maximala resultat ur betygssystemet garanterar extrema snabba resultat. En annan trevlig effekt av boostningen är de bonusinfluenspoäng som den skapar medan boostningsprocessen varar. Att köpa mästarmästarskap för många olika mästare gör att du ser en inflytande poäng boom på ditt konto. Naturligtvis kommer det att vara roligt och enkelt att köpa några mästare från de bonusinflytandepoäng som champion mastery boost genererar.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now