TFT Boosting

TFT Boosting

Ledande TFT-placeringsförstärkningstjänst

Unranked
Last Rank
Please select your Last Known Rank and Division
Unrankedi
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
5
Antal spel
Välj önskat antal spel
5 Game(s)
Kassa
Unranked
5 Placement matches Unranked
Total amount
$
13
79
20,4 US$
Ungefärlig slutföringstid 0-1 dagar
Placmenets Guarantee
Vi garanterar segrar i dina placeringar Om boostern förlorar fler än matcher får du extra segrar för varje ytterligare förlust. Om boostern går en division upp efter placeringsspel räknas din boost som avslutad.
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

TFT-placeringsförstärkning

TFT-läget med rangordning tillkännagavs av spelets utvecklarteam den 5 juli 2019. BoostRoyal tillhandahåller de säkraste och mest avancerade TFT Placement boost-metoderna för spelare som vill samla in TFT:s säsongsbetonade rankade belöningar på det snabbaste och säkraste sättet. I den här menyn behöver du bara välja detaljerna för din TFT Placement Boost (senaste säsongsranking), och vår professionella challengerboosteranställda kommer att göra resten för att garantera flest vinster från dina placeringsspel. Alla våra boosters på BoostRoyal genomgår en grundlig verifieringsprocess som gör att företaget endast kan anställa de bästa TFT-boostarna för utmanare för att ge en felfri och sömlös TFT Boost-upplevelse till alla som deltar.

Den ultimata upplevelsen av TFT-placering

BoostRoyal kommer att bli det första företaget som erbjuder TFT Placement boosting på alla nivåer. I likhet med alla andra LoL Boost-tjänster som företaget tillhandahåller, kommer TFT Placement Boosting från BoostRoyal att ge den högsta kvaliteten på boosting för spelläget som finns på marknaden. De bästa challengerboostarna är redo att börja boosta på vilken TFT-placering som helst från Iron till Challenger på ett snabbt och effektivt sätt. Hög vinstfrekvens, sekretess och säkerhet garanteras på alla TFT boosting-tjänster. Å andra sidan, jämfört med LoL Boosting, kommer TFT Boost att vara ännu snabbare på grund av bristen på kampanjspel och den högre mängden LP som spelarna får när de vinner ett rankat TFT-spel. BoostRoyals Professional TFT Boosting rekommenderas till alla spelare som vill uppnå en viss TFT-klass på kort tid och få de TFT-rankade belöningar som kommer med hjälp av boost till de högsta klasserna.

Rankat system i TFT

TFT:s rankade system kommer att vara mycket likt det som spelarna vant sig vid i Summoner's rift. Det består av samma nivåer och divisioner som i LoL, och utvecklarna försöker göra ranked lika tillfredsställande som klassiska ranked games i Summoner's rift. I TFT ranked kommer spelarna att kunna röra sig snabbare mellan leden. Det finns inga befordringsserier och inget degraderingsskydd, medan TFT-spelare kan tjäna en högre mängd LP för att vinna varje spel jämfört med rankade LoL. Dessa funktioner i TFT:s ranked kommer att göra spelet lättare att boosta till och för våra boosters att avancera till de högsta divisionerna i spelet. Utvecklarna lovar en hel del förändringar och balanser för de kommande säsongerna för att hålla TFT ranked ett konstant fräscht och mycket roligt spelläge medan BoostRoyal kommer att garantera att tillhandahålla den mest enastående TFT Boost-tjänsten som finns tillgänglig i alla rankade säsonger.