TFT Ranked Wins

TFT Ranked Wins

Ledande Teamfight Taktik Rankad Segrar Ökad service

Silver
Aktuell rankning
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
4
Antal segrar
What happens if the booster loses a game?
What counts as a win
Våra egenskaper
Varför välja BoostRoyal?
Visa sig offline
Visa sig offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto förblir säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av order
Spårning av order
Spåra din order effektivt och smidigt via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och champions, VPN och offline-läge ingår som standard.
Belöningar för lojalitet
Belöningar för lojalitet
Få betydande rabatter, cashback-belöningar på alla beställningar och gratis LoL-konton.
Live-support dygnet runt
Live-support dygnet runt
Förlita dig på vårt professionella supportteam 24/7.
Erfarenhetsflöde
En enkel rankningsprocess.
Välj den tjänst du föredrar
Välj den tjänst du föredrar
Välj först spel och metod för att komma upp i rankingen. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Gratis ytterligare anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa önskad tjänst.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta med din booster.
Vår gemenskap
Powered by trustpilot
Read more about BoostRoyal

TFT-rankad vinstförstärkning

TFT-rankningsläget tillkännagavs av spelets utvecklarteam den 5 juli 2019. BoostRoyal tillhandahåller den säkraste och mest avancerade TFT-vinstboosten för spelare som vill samla in TFT:s säsongsbetonade rankade belöningar på det snabbaste och säkraste sättet. I den här menyn behöver du bara välja specifikationerna för din TFT Win Boost (nuvarande rank och antal vinster), och vår professionella utmanarbooster-anställd kommer att göra resten för att garantera den snabbaste TFT-divisionen och nivåhöjningen. Alla våra boosters på BoostRoyal genomför en grundlig verifieringsprocess som gör det möjligt för företaget att bara anställa från de bästa utmanande TFT-boosters för att ge en felfri och sömlös TFT Boost-upplevelse till alla som deltar.

Den ultimata TFT Win Boosting-upplevelsen

BoostRoyal kommer att bli det första företaget som erbjuder TFT-vinstboostning på alla nivåer. I likhet med alla andra LoL Boost-tjänster som tillhandahålls från företaget kommer TFT Win Boosting från BoostRoyal att ge boosting av högsta kvalitet för det spelläge som finns på marknaden. Topputmanare boosters är redo att börja öka på alla TFT-rankningar från Iron till Challenger på ett snabbt och effektivt sätt. Hög vinstnivå, integritet och säkerhet garanteras på alla TFT-boostingtjänster. Å andra sidan, jämfört med LoL Boosting, kommer TFT Boost att bli ännu snabbare på grund av bristen på kampanjspel och den högre mängden LP-spelare som får när de vinner ett rankat TFT-spel. BoostRoyals Professional TFT Boosting rekommenderas till alla spelare som vill uppnå en specifik TFT-ranking på kort tid och få de TFT-rankade belöningarna som kommer med hjälp av boost till de högsta rankningarna.

Rankningssystem i TFT

TFT: s rankade system kommer att förbli mycket likt det som spelarna blev vana vid i Summoner's rift. Det består av samma nivåer och divisioner som rankade LoL, och dess utvecklare vill göra rankade lika tillfredsställande som klassiska rankade spel i Summoner's rift. I TFT ranked kommer spelare att kunna röra sig snabbare mellan nivåerna. Det finns inga befordringsserier och degraderingsskydd, medan TFT-spelare kan tjäna en högre mängd LP för att vinna varje spel jämfört med rankade LoL. Dessa funktioner i TFT:s rankning kommer att göra spelet enklare att boosta till och för våra boosters att avancera till de högsta divisionerna i spelet. Utvecklarna lovar en hel del förändringar och balanseringar för de kommande säsongerna för att hålla TFT rankad ett konsekvent fräscht och mycket roligt spelläge medan BoostRoyal kommer att garantera att tillhandahålla den mest enastående TFT Boost-tjänsten som finns tillgänglig i alla rankade säsonger.