LoR Boosting

LoR Boosting

Legends of Runeterra Boost – LoR Boosting

SilverI
Nuvarande liga
Välj din nuvarande liga
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
IV
III
II
I
GoldIV
Önskad liga
Välj din önskad liga
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
Kassa
SilverI
Silver I
GoldIV
Gold IV
Total amount
$
15
92
30,8 US$
Ungefärlig slutföringstid 0-1 dagar
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by reviewsio

Vad är LoR Boosting?

LoR Boosting är processen av att öka någons ELO i LoR ranked. Det finns flera olika metoder för att göra detta. Vi har två olika metoder, en som kräver att vi spelar på ditt konto och en som inte gör det – att spela duo. Båda metodernas princip är detsamma, att hyra en professionell spelare som hjälper dig ranka upp. Vare sig du väljer solo eller duo-metoden så garanterar vi dig att du får den rank du beställt i tid. Hur det fungerar är väldigt enkelt. Köpare väljer deras nuvarande tier/division och den önskade tier/division, det finns även möjlighet att köpa till extra tjänster såsom hög-prioritet eller att boostaren ska streama medans han spelar. Om du har frågor/funderingar kring denna tjänst, tveka inte med att höra av dig till oss via live-chatten eller andra kontaktställen via kontakt-menyn.

Fördelar med LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boost erbjuder en mängd olika fördelar till alla som köper tjänsten. Det är en tjänst som täcker alla behov för LoR spelare som vill nå en högre rank och MMR i spelet. Det finns flera anledningar till att folk väljer att köpa LoR Boosting. Den mest förekommande anledningen är att man har brist på tid. Många Runeterra –spelare tycker att det är svårt att ha tid till att nöta spelet och nå de högsta rankerna i spelet. Genom att beställa en LoR boost tar våra hög-rankade proffs hand om detta, och ger tillbaka kontot med den ranken du vill ha. Om du bestämmer dig för att beställa en boost så har vi även alternativet till att duo-queuea. Fördelen med detta är att du inte behöver dela med dig av ditt login, och du kan fortsätta spela på ditt konto medans en LoR booster hjälper dig ranka upp.

Varför Runeterra Boost på BoostRoyal?

BoostRoyal har det bästa ryktet när det kommer till att boosta i spel. Vårat företag har många års erfarenhet inom boosting. Om du vill ha den bästa LoR-boost som finns att få, så är vi de som kan ge dig den. Vi erbjuder utmärkt service för LoL, TFT och LoR med de bästa spelarna i varje spel. Kvalitén av våran Runeterra boost är på samma nivå som den vi erbjudit för LoL och TFT. Våra lojala kunder vet att detta betyder att vi alltid strävar efter att köparen ska vara så nöjd som möjligt, vad som än krävs. Vi är flexibla och är alltid villiga att hitta en lösning för dig som köpare, även med ovanliga förfrågningar. Vårat största mål är fortfarande detsamma med LoR-boost som med våra andra spel – att nå nya höjder i kundnöjdhet.