LOR Boosting

LOR Boosting

Ledande legender från Runeterra Rank Up Service

Silver
Aktuell rankning
Select your current tier and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
IV
III
II
I
Gold
Önskad rangordning
Select your current desired and division
Iron
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Emerald
Diamond
Master
IV
III
II
I
Våra egenskaper
Varför välja BoostRoyal?
Visa sig offline
Visa sig offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
Live-support dygnet runt
Live-support dygnet runt
Förlita dig på vårt professionella supportteam 24/7.
Spårning av order
Spårning av order
Spåra din order effektivt och smidigt via kundområdet.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Ditt konto förblir säkert med vårt avancerade VPN-system.
Belöningar för lojalitet
Belöningar för lojalitet
Få betydande rabatter, cashback-belöningar på alla beställningar och gratis LoL-konton.
Erfarenhetsflöde
En enkel rankningsprocess.
Välj den tjänst du föredrar
Välj den tjänst du föredrar
Välj först spel och metod för att komma upp i rankingen. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Gratis ytterligare anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa önskad tjänst.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta med din booster.
Vår gemenskap
Explore our reviews.
Read more about BoostRoyal

Vad är LoR boosting?

Lor Boosting hänvisar till processen att öka ELO för ett LoR-konto i rankad. Det finns olika metoder för att öka rankningen i LoR. Vi gör skillnad mellan två huvudkategorier, en som kräver kontodelning och ett duo-alternativ. Kärnan i båda metoderna är densamma. Genom att skicka in LoR Boost-order anställer du en professionell LoR-booster som hjälper dig att öka din rang i Runeterra. Antingen du går för duo eller solo alternativet, garanterar vi att öka dig till din önskade Runeterra rang inom tidsfristen. Hur det fungerar är enkelt. Köpare måste välja sin start- och slutnivå och division, och de har också möjlighet att lägga till extra funktioner också, till exempel prioriterad hantering eller livestreaming. Om du har några frågor om denna tjänst, tveka inte att kontakta oss via livechatt eller andra plattformar som du kan hitta i vår kontaktmeny.

Fördelar med LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boost erbjuder ett komplett spektrum av fördelar för de spelare som bestämmer sig för att delta. Det är en allround-tjänst som kan täcka behoven hos alla LoR-spelare som vill uppnå en högre rank och MMR i spelet. Det finns flera anledningar att välja LoR-boosting. En av de vanligaste är på grund av den begränsade tiden. De flesta Runeterra-spelare kan tycka att det är svårt att slipa och nå de högsta rankningarna i spelet genom att ha begränsad tid till sitt förfogande. Genom att beställa en LoR-boost kan våra högkvalificerade proffs ta hand om denna process, eftersom de ger dig kontot med din önskade Runeterra-ranking. Om du bestämmer dig för att delta i LoR boosting-processen har vi möjlighet till en duo-metod. På så sätt behöver du inte dela dina kontouppgifter, och du kan fortsätta spela på ditt konto samtidigt som du ökar din rang i spelet med hjälp av vår LoR-booster.

Varför Runeterra Boost på BoostRoyal?

BoostRoyal har det högsta rykte när det gäller boosting av videospel. Vårt företag erbjuder många års expertis som uppnåtts när vi arbetar inom området. Om du vill få den ultimata LoR-boostupplevelsen är du på den perfekta platsen att göra det. Vi tillhandahåller förstklassig service för LoL, TFT och LoR med de bästa spelarna i varje spel. Kvaliteten på vår Runeterra boost matchar den kvalitet som vi har erbjudit för League eller TFT. Våra långvariga kunder vet att detta innebär att vårt team fortsätter att sträva efter de högsta nivåerna av köpartillfredsställelse på något sätt. Vi är flexibla när det gäller att hitta en lämplig lösning för alla köpare, även med de mest ovanliga förfrågningar. Vårt yttersta mål förblir detsamma samtidigt som vi ger LoR-boost till vår lojala köparbas: att nå nya milstolpar i kundnöjdhet.

Don't waste more time in low ELO
Start playing on your new rank today.
Rank-up now