Uzi är tillbaka till att spela professionell lol

Redan 2020 League of Legends världen såg Uzi lämna platsen på grund av hans pågående hälsofrågor. Många trodde att han aldrig skulle återvända till Esports världen, men han är tillbaka för att spela. Uzi ansågs vara en av de största spelarna genom tiderna, trots att han aldrig vunnit en världar, men nu är han tillbaka och gick LPL bilibili Gaming.

Grand Slam

De som är bekanta med Uzi kommer ihåg att han hävdade sin första internationella titel 2018 under mitten av säsongen Invitational. Men han sedan elimineras genom G2 Esports i kvartsfinalen. Sedan började saker att mörkna för den otroliga spelare.

Uzi besatthet League of Legends lämnade honom med en hel del skuldra som hade honom benched under spel, och hans typ 2-diabetes började förvärras med tiden. Han fortsatte att spela periodvis under två år före pensioneringen tillbaka år 2020.

Vad Uzi s Situation uppdagats

Efter vad som hände med Uzi gick offentligt, många började ifrågasätta Esports och hur människor bör ta hand om sin hälsa medan du spelar. När turneringen igång och folk började att delta, skulle många människor träna och spela i timmar varje dag utan att tänka på konsekvenserna.

Detta beror på att ingen någonsin talade om spelare som behöver en paus från sina datorer för att sträcka ut sina armar och axlar. I stället skulle lag tränar mer än 12 timmar per dag utan att ens ta en enkel promenad. Men Uzi och hans situation har fört denna oro för ljus, så lag nu bör uppmuntra sina spelare att ta pauser samtidigt som man övar.

Är detta den nya Super Team?

bilibili såg till att tillkännage Uzi fläck på deltagarlistan i slutet. Denna lag gjorde mål i 7-8 th plats i Summer 2021, men de har undertecknat fler människor som kommer att föra lite extra kraft till laget. Med människor som Liu Qing-Song Chen Chen, Chu Chun-Lan och Chiu Tzu-Chuan, är detta ett lag som många människor ser fram emot att titta på.

Men detta laget är fylld med otrolig talang, men Uzi kommer att hamna ta en hel del av rampljuset. Det finns många förväntningar på bilibili denna säsong eftersom det är ett lag som kommer att fruktas av många.

Doggo Hjälp Uzi?

Många människor har ifrågasätta varför Doggo tecknades även på laget eftersom de redan har Uzi. Doggo är ett namn som många människor känner att han har visat otrolig talang på MSI och världens 2021. Emellertid har folk sagt att Doggo kommer inte att vara en start medlem i bilibili roster. Det primära syftet med att han var en del av laget är att ge Uzi en paus om han behöver det.

Slutsats

Med Uzi återkomst till League of Legends, kommer det att bli intressant att se hur laget samarbetar genom turneringar. Bilibili har gjort ett lag som många människor kommer att frukta på grund av de starka spelare på deltagarlistan, men det är viktigt att de också ta pauser under sina metoder. Annars kan de hamna förlora några av sina spelare på grund av skada.