Ny League of Legends Champion: Rell

League of Legends är en fritt att spela Moba med ett stort följande. Spelet har ett brett utbud av tecken, som Summoner och Champions. Det finns mer än 140 mästare för dig att välja mellan. Denna omfattande teckenlista säkerställer att du kan hitta ett tecken som passar perfekt för din playstyle. Sorten som erbjuds med alla dessa tecken är perfekt när man överväger spelets natur. Det finns tecken som är lämpliga för mer aggressiva spelare såväl som de som är avsedda för att stödja spelare. Nyligen har ett nytt tecken lagts till i den här listan, och tecknet går med namnet Rell.

Rell är ett mörkt supportkaraktär som också prenumererar på tankklassen. Karaktären liknar Braum, som råkar vara den sista tankstödsbeteckningen i Legends liga. Till skillnad från Braum har Rell utformats för att ha ett mörkt förflutet och personlighet. Dessa egenskaper, i kombination med ett metallböjningskoncept, bildar kärnfunktionerna i den nya mästaren.

Rell Hails från Runeterra, känd som Noxus. Noxus är ett land av inklusivitet, möjlighet och tolerans för de som är villiga att göra bort med etik i sökandet efter makt. Den svarta rosen kör de hemliga operationerna i Noxus. Dessa aristokrater använder demon som ringer, uppståndelse och kontrollerar döda gudar, ogiltig magi och sist men inte minst, Sigil Magic, som rippar magi från att leva saker och tvinga det till något annat. Utvecklarna fokuserade på den här mörka sidan av Noxus när man definierade Rells mörka förflutna.

Rell utvecklade den sällsynta förmågan hos ferromans, annars klassificerad som metallböjning. Hon skapade sin rustning med denna förmåga. Hennes ferromans fungerar som ett magnetfält som påverkar metall i marken eller någon metall som berör eller kommer nära henne. Hon kan inte använda denna förmåga att påverka metall från hundratals meter bort.

Eftersom Rell måste vara nära att påverka sina motståndare, är hon utformad för att vara en tank. Det betyder att hon kan absorbera mycket skada medan han utför sina förmågor. Karaktären har också en steed, som hon kan rida i strid eller göra bort med och byta till sin tankform. Men hon är mycket långsammare när hon är i hennes tankform än när hon är i sin monterade riddareform.

Allt som övervägt är Rell ett välkomnat tillägg till listan av karaktärer som är tillgängliga i League of Legends, och det är ingen tvekan om att spelarna i spelet inte kommer att kunna bli kär i hennes backstory och Ny mekanik hon introducerar till spelet.