Listan över djur i Wild Rift

Wild Rift kan vara väldigt roligt om du vet hur du ska välja din mästare. I den här artikeln får du allt du behöver veta om detta.

Vad är det?

Om du håller på med spelvärlden har du kanske redan hört talas om League of Legends: Wild Rift. Det här videospelet är ett arenaspel med flera spelare online och är uppföljaren till det välkända League of Legends som kom ut 2009.

I League of Legends: Wild Rift är en av de viktigaste delarna av spelet att välja rätt mästare. Det här spelet handlar om att spelarna tar på sig rollen som en oförutsedd "summoner" som styr den nämnda mästaren, och det är därför det är viktigt att välja den bästa mästaren.

Eftersom det är avgörande att välja den perfekta mästaren när du spelar LoL: Wild Rift kan en tierlista hjälpa dig att veta vad du behöver innan du bestämmer dig.

Tierlistan för Wild Rift innehåller alla mästare i spelet, och de är organiserade beroende på hur pass bekväma de kan vara för dig.

Även om en tierlista låter som svaret på alla dina frågor bör du tänka på att den kan förändras med tiden. Med andra ord kan den nuvarande tierlistan så småningom bli annorlunda eftersom karaktärernas relevans och bekvämlighet kan skifta.

Att veta vilka champions som är bäst beror till stor del på hur bra de kan smälta samman med vissa föremål och karaktärer. Därför har det inte bara med mekaniska färdigheter att göra, vilket är en annan anledning till varför det är viktigt att ha en tierlista.

Vad du måste veta om Wild Rift

League of Legends: Wild Rift är ett free-to-play-spel och precis som League of Legends kommer det från Riot Games.

När det gäller antalet spelare som spelar det är League of Legends för närvarande den mest kända multiplayer online battle arena (MOBA). För att kunna lära sig mycket om spelet snabbt väljer mane människor WR coaching som ett enkelt alternativ till att lägga hundratals timmar på spelet utan någon garanti för att de skulle bli betydligt bättre.

Även om det också har fått en hel del negativa kommentarer på grund av vissa giftiga spelare fortsätter det att vara ett av de bästa alternativen du kan välja om du vill spela med andra på en online-arena.

Tier-listan för 2022

Även om tierlistor förändras består den för 2022 av olika kategorier som du bör ha i åtanke. Ta en titt på dem:

  • Tier S: oerhört mångsidiga och kraftfulla mästare.
  • Tier A: robusta mästare som passar in i många lag.
  • Tier B: mästare som är robusta, men inte lika starka som de i tidigare nivåer.
  • Tier C: Dessa mästare är inte lika bekväma, men de kan vara bra stödkaraktärer.

Nu när du förstår de olika nivåerna kan du kolla in listan för 2022. Kom ihåg - du kan alltid välja dina egna mästare eller till och med göra din egen lista!

  • Tier S: Camille, Kayle, Akali, Darius, Sett, Renekton, Fiora, Garen, Riven
  • Tier A: Jax, Pantheon, Jayce, Wukong, Irelia, Rengar, Dr. Mungo.
  • Tier S: Vayne, Kennen, Nasus
  • Nivå C: Tryndamere, Teemo, Singed

Slutsats

Det finns flera champions att välja mellan när du spelar Wild Rift. Därför är det oerhört praktiskt att ha en tierlista. Det enklaste sättet att klättra till din drömrankning är fortfarande att anlita en professionell spelare som boostar ditt konto snabbt och effektivt medan du kan luta dig tillbaka och slappna av. Du kan göra din egen och välja den perfekta karaktären nästa gång du spelar, så använd den här som en guide om du vill!