League of Legends Runes Guide

Ett hundra femton miljoner spelare Njut av League of Legends, en multiplayer Online Battle Arena från utvecklare av Riot-spel. Med över 140 mästare att välja mellan, har spelet olika lagbaserade spel med oändliga strategier. Det bästa sättet att spela en mästare är att räkna ut vilka runer för att anpassa dem. Dessa ökar en champions statistik och förmågor. När du börjar i en lobby och väljer din mästare måste du välja den viktigaste Keystone Rune och fem andra sekundära runor. Varje rune har fem trädkategorier, kända som vägar. Var och en av dem erbjuder olika playstyler:

 • precision - förbättrar attacker med hållbar skada
 • Domination - Burst Skador med målåtkomst
 • SORCERY - Empowers förmågor med resursmanipulation
 • BESLUT - Hållbarhet med publikkontroll
 • Inspiration - Kreativa verktyg med regelböjningar

  Fokusera på den playstyle du föredrar. Ett framgångsrikt spel beror på vilken champion du väljer, vilka runer du använder, och din roll på laget. Tänk på att du bara kan redigera din primära Rune-sökväg på nivå 13, medan du låser upp alla runer några nivåer senare.

  För aggressiva byggnader, Bruiser Champions går bra med precision. Banans Keystone Runes fokuserar i allmänhet på attackbonus efter på varandra följande träffar, till exempel pressen attack och dödlig tempo. Andra keystone runes fokuserar på staplar som beviljar bonusskador, såsom erövrare och flotta fotarbete.

  De flesta sekundära runor av precision lägg till bonuseffekter efter takedowns, såsom alacrity, tengthity och blodlinje. Dominans fungerar också bra, eftersom dess keystone Rune är beroende av skador med specialeffekter. Elektrocute och hagel av blad är främsta exempel, eftersom de ökar statistik för alla tre träffar din mästare ger. Domineringsvägen grenar fokus på avvärdering och takedowns, som ger permanenta förmågor eller summon allierade.

  Defensiva bygger är pålitliga med lösningsvägen eftersom det kräver hållbarhet. Aftershock är ett bra keystone-alternativ för skrymmande mästare eftersom det får försvar för varje fiende du immobilize, vilket också lägger till adaptiv skada. Guardian är ett mer defensivt spel, eftersom det skyddar dina allierade efter varje stava du kastar på dem. Ta tag i de odödliga passar sig för proaktiva mästare på attacken, som var fjärde sekund. Din nästa träff ökar hälsan. Lösningsvägen har också användbara sekundära runor för defensiva ändamål, med de flesta som ger hälsa och stat ökar som andra vind, benplätering och återupplivning.

  Både trollkarlen och inspirationsvägarna är solida val för supportenheter. Den tidigare använder resurser till deras fördel medan den senare är mångsidig. Sorcery Keystone Runes fokuserar på skador med långdistansseffekter, såsom Summon Aery och Arcane Comet. De sekundära runorna ger defensiva magiska sköldar, rörelsehastighet, och främst ökar attackskador, förmåga kraft och mana. Inspiration centrerar kring monetära medel och unika verktyg. Till exempel, Keystone Rune Kleptomancy ger Bonce Gold, medan sekundära runor som framtids marknad låter dig skriva in skuld för att köpa saker.

  Slutliga anmärkningar

  Varje spel är unikt på grund av den stora mängden mästare, playstyler och rune anpassningsvägar. Mängden replay-förmåga är hög som ett resultat. Experimentering är kritisk när du provar olika strategier. Det tar tid, men i slutändan när du behärskar Rune-systemet, är din mästare säker på att vara stark.