Dominering av Lck kom till ett slut i League of Legends

LCK var länge den bästa regionen i alla League of Legends Professional Gaming. Men det kom till ett slut för några år sedan. Det beror på att de bästa lagen i LCK minskade avsevärt sin färdighetsnivå.

Tack vare det, andra regioner som LEC och LPL blev viktigare i internationella eSports. Dessa regioner fick möjlighet att bli bättre. Ändå betyder det inte att LCK är en lätt region att spela mot. Kan det gå tillbaka till sina gyllene år?

Denna undergång av lck hände av flera skäl, så det är svårt att berätta om det kan förtrycka de andra lagen som det gjorde tidigare. Spelare är bättre varje år, så varje dag som passerar är en dag som är svårare för konkurrenter att slå sina kamrater.

Fortsätt läsa den här sidan för att veta mer om denna fråga!

Vad gjorde lck så bra?

Som vi nämnde förut betyder vi inte att LCK är en dålig region nu. Det är dock inte den enda regionen som vinner internationella turneringar. Om vi ​​vill förstå varför det förändrats är det viktigt att veta vad LCK hade tidigare.

Worlds är den viktigaste lol turneringen världen över. Alla märkte att LCK dominerades de andra regionerna när de började vinna världsmästerskap. Det gjorde dem till den mest framgångsrika regionen i denna turnering. Denna region har sex mästare titlar i denna tävling.

Människor började också märka LCK på grund av SKT 1. Ingen blev förvånad när det här laget vann världar för första gången. Men gör det tre gånger det gör det till ett historiskt byte som alltid kommer att komma ihåg av både veteraner och rookies i det här spelet.

Den framgången kom, delvis på grund av färdighetsnivån för LOL Prodigy FAKER. Han anses vara den bästa lol-spelaren i all historia. Anledningen till det är hans mekaniska förmåga att lösa andra människor. Vi har sett T1-vredet matchar det förlorade med mer än 10K guld av skillnad.

Micro och makro gameplay var lätt för t1. Det här lagets spelare visste vad de skulle göra hela tiden. Dessutom hade de en fantastisk tränare. Men T1 var inte det enda laget att vinna världar mer än en gång. Samsung Galaxy Esports delade sitt företag i två lag i samma liga.

Dessa lag var Samsung Galaxy White och Samsung Galaxy Blue. Båda lagen vann världar, och de gjorde det även två år i rad. Problemet är att T1 ändrade sin tränare och minskade sin kvalitet. Samsung Galaxy Esports blev demonterade.

som representerade en stor förlust i regionen eftersom andra lag inte var så bra just nu.

wrapping up-what är nästa för lck?

Samsung Galaxy kommer inte tillbaka. De gyllene åren när T1, SSB och SSW vann allt är över. Men andra lag förbättrar nu sina mekaniska förmågor och förbättrar deras kvalitet. T1 återhämtar sig från dess undergång och går nu till världar.

Damwon Gaming vann världar förra året. Gen g är ett utmärkt lag, också. Kanske är LCK Dominans Era äntligen över, men andra lag måste hålla koll på dem eftersom de sakta kommer tillbaka.