De bästa CPU: erna och grafiska korten för spel i 2021

När det gäller att handla för de bästa CPU: erna och grafiska korten för spel i 2021, kommer du att vilja balansera prestanda och funktioner som erbjuds den budget du har angett för dessa grafikkort och CPU. Innan vi kommer in i de olika produkterna vill vi framhäva, det är viktigt att du förstår några shoppingtips för att du ska få de bästa möjliga föremålen.

Shopping tips:

När du köper ett grafikkort eller CPU, bör du överväga:

amd och intel

När du väljer CPU, kan du inte förlora med AMD eller Intel. Detta är speciellt fallet för AMD, som det gör bättre CPU. Ändå är skillnaden i prestanda mellan Intel och AMD otroligt minimal, särskilt när det gäller spel. Med det sagt är AMD känt att hantera uppgifter som videoredigering snabbare, som typiskt från ytterligare trådar och kärnor.

klockhastighet och kärnnummer

Det är viktigt att komma ihåg att klockhastigheten är viktigare än kärnnummer när det gäller spel. Dessa högre CPU-klockhastigheter ger bättre prestanda när det gäller vanliga och enkla uppgifter, som spel. Å andra sidan kan fler kärnor hjälpa dig att slutföra tidskrävande arbetsbelastningar i en snabbare takt.

parningar

När det gäller att köpa CPU och grafikkort är det viktigt att du inte parar en stark CPU med svaga grafikkort. Den främsta orsaken till detta är att du kommer att motsäga de fördelar som uppnåtts från denna starka CPU, eftersom dessa stackars grafiska kort inte förbättrar prestanda.

våra favoritparningar för de bästa cpus och grafikkort för spel i 2021

Med det sagt kan vi nu presentera våra toppkaparningar som innehåller de bästa cpus- och grafiska korten för spel i 2021.

gtx 1050, 1650 eller rx 570

När det gäller att välja mellan dessa olika alternativ rekommenderar vi starkt att du går med den nyare GTX 1650. Anledningen till detta är att det ger bättre prestanda och är tillgängligt till ett något högre pris. Många kunder väljer det 1050 eftersom du kan spara ca $ 10 till $ 20, men du kommer sannolikt att ångra det här. Ändå, om du har turen att hitta RX 570, bör du definitivt köpa detta över något av de andra alternativen.

de högra grafiska korten

Med det sagt kan du flytta till att välja ditt grafikkort. Vi har två toppalternativ som erbjuder hög prestanda utan en ännu högre prislapp. Här är våra bästa val:

nvidia geforce rtx 3080

Denna NVIDIA GeForce RTX 3080 är utrustad med en ökning med 1 710 MHz, en basklocka på 1 440 MHz, CUDA-kärnor på 8 704, en minnesklocka av 19 gt / s och många mer otroliga särdrag. Ändå är det allmänt gillat för sin otroliga Gen-On-Gen-prestanda, medan strålspårningen inte är ett offer när du använder grafikkortet.

amd radeon rx 6800 xt

AMD Radeon RX 6800 XT är utrustad med många otroliga funktioner som liknar NVIDIA GeForce RTX 3080 medan det är billigare, vilket alltid är ett stort plus. Det är också utrustat med 4K Excellence och arbetar för att förbättra din upplevelse medan spelning. Vad mer kan du begära när det gäller ett grafiskt kort?