Hur mycket är mitt LoL-konto värt? | Faktorer som påverkar värdet

Är du ett fan av League of Legends (LoL)? I så fall kanske du undrar vad ditt LoL-konto är värt.

Många spelare som vill njuta av en uppslukande spelupplevelse vill inte gå igenom besväret med att behöva bygga sina egna profiler utan föredrar att köpa tilltalande konton med sällsynta föremål, en hög rank och andra attraktiva egenskaper.

Om du vill sälja ditt konto är det viktigt att först fastställa vad det är värt.

Sanningen är dock att för att uppskatta värdet på ditt konto innan du säljer måste du titta närmare på olika faktorer, till exempel din erfarenhet i spelet, sällsynta skins och mycket mer.

I den här artikeln kommer vi att ge en översikt över dessa element för att hjälpa dig att avgöra vad ditt League of Legends-konto är värt.

Erfarenhet och kontonivå

Din LoL-kontonivå är en nyckelfaktor för att bestämma dess värde. Att tjäna erfarenhetspoäng under strider och gå upp i nivå visar inte bara din hängivenhet utan avslöjar också en mängd godsaker, som Blue Essence och Mastery-tokens.

Ju högre nivå du har på ditt konto, desto större erfarenhet har du som spelare, vilket ökar kontots totala värde.

Hoppas du kunna spela med en spelare med lägre ranking trots att du har högre ranking? Prova en LoL-smurf idag!

Sällsynta kosmetiska föremål

Om du har samlat på dig ett stort antal sällsynta föremål är chansen stor att ditt konto kommer att värderas högre.

League of Legends tillhandahåller en mängd olika dekorativa föremål, inklusive avdelningar, ikoner och emotes, som även om de är blygsamma bidrar till ett kontos allmänna attraktionskraft.

Sällsynta symboler eller symboler i begränsad upplaga från specialevenemang kan till exempel ge ditt konto ett lager av personlighet, vilket kan öka dess värde i samlarnas ögon.

Din samling av mästare och skin

Mångfalden och sällsyntheten hos mästarna och skinnen i din samling kommer att ha en stor inverkan på det upplevda värdet av ditt LoL-konto.

Champions, som är spelets huvudpersoner, varierar i komplexitet och spelstil. Om du har en varierad samling av champions, särskilt ovanliga eller högklassiga, ökar värdet på ditt konto.

Dessutom gör sällsynta eller limiterade skins som du får under evenemang eller kampanjer ditt konto mer tilltalande.

Rankad nivå

League of Legends rankade läge är en tävlingsmiljö där deltagarna försöker klättra på stegen och visa sina förmågor. Ditt kontos ranking och division, samt din bäst uppnådda ranking, ger en ögonblicksbild av dina förmågor i spelet.

Ett högt rankat konto kommer förmodligen att vara mer värdefullt eftersom det representerar ett stort engagemang av tid och ansträngning för att lära sig spelet.

Hedersnivå

Din hedersnivå, som återspeglar din sportsmannaanda och ditt beteende i samhället, kan vara en annan faktor som höjer eller sänker värdet på ditt LoL-konto. Konton med höga hedersnivåer kan vara mer tilltalande för köpare eftersom de indikerar en gynnsam spelupplevelse.

Vill du veta hur mycket du spenderade på League of Legends? Kolla in den här artikeln.

Anpassning

League of Legends anpassningsfunktioner, som besvärjelser och runesidor, gör det möjligt för spelare att anpassa sitt spelande.

Ett konto med ett brett sortiment av besvärjelser och väloptimerade runsidor visar mångsidighet och anpassning till många spelförhållanden. Dessa finare aspekter kan öka kontots värde, särskilt för dem som söker en väl avrundad upplevelse.

Ägande och säkerhet

Det är viktigt att komma ihåg att spelelement inte är det enda som driver kontovärdet. Potentiella köpare värdesätter också säkerhet och transparens när det gäller kontoägande.

Om du ser till att ditt konto är skyddat genom att använda tvåfaktorsautentisering och tillhandahåller transparens när det gäller kontoägande kan det vara bra för dig när du närmar dig en potentiell köpare.

Efterfrågan

Marknadens efterfrågan på LoL-konton varierar beroende på spelmönster, uppdateringar och kommande releaser. Konton med egenskaper som matchar den aktuella metan, nya skins eller champions som släpps i patchar kan få större intresse och bättre erbjudanden.

Om du håller dig uppdaterad om spelets förändringar kan du utvärdera efterfrågan och potentiellt öka ditt kontos värde.

Avslutande tankar

Som du kan se finns det en uppsjö av faktorer som påverkar värdet på ett League of Legends-konto. Från efterfrågan på marknaden till ranking och erfarenhet, det finns flera element att tänka på.

Om du behöver en boost för att öka värdet på ditt LoL-konto, är den goda nyheten att vi kan hjälpa till. På BoostRoyal är vi bäst på att hjälpa dig att nå din drömranking!

Ta kontakt med oss idag för att lära dig mer om vad vi kan göra för dig!