Bjergsen kommer tillbaka till mitten av lane för lagvätska

Bjergsen kommer tillbaka till mitten av lane för lagvätska

Bjergesn är en liga av Legends veteranspelare med över nio års erfarenhet inom fältet. Han har haft en mycket framgångsrik karriär som spelare och tränare för alla dessa år, men han bestämde sig för att inte fortsätta sin väg som tränare, som han vill återvända till att spela den här kommande säsongen.

Den här artikeln är avsedd att visa upp allt om hans retur- och karriärprojektioner för 2022. Om du vill veta mer om detta, vänligen stanna och fortsätt läsa.

Bjergsens stora retur

Även om han tidigare hade spelat med TSM för majoriteten av sin karriär, den här gången visade han sig inte som medlem i deras lag. Istället kommer han att leka med lagvätska, vilket representerar ett stort nytt steg i den här stjärnans karriär.

Bjergsen har visat sitt värde med det här nya laget på sin första kamp tillsammans, som han hävdade nio av lagets 11 dödar av dagen.

Men denna situation har tagit en massiv vägtull på TSM, eftersom Bjerersen hade varit ett av lagets stiftelser i så många år, och han hade till och med del ägande av det. Ändå slutade hans kontrakt i november och sedan dess har han skapat en ny karriärväg i olika horisonter.

För det första ansåg han att han lämnade sin livslånga position i mitten, som han ville experimentera med ett annat perspektiv av spelet.

Men det slutade med att få den gnistan till sin karriär lämnade inte sin älskade position i mitten, men gjorde det i ett annat lag. Den här gången hade lagvätskan den otroliga lycka till att ha en sådan begåvad spelare som han på sin roster, som har betalat och trycker på laget i poängen.

Det var en utmaning att komma tillbaka till fältet efter att ha gått i ett år, eftersom många tränare tenderar att tro att de lätt kan komma tillbaka och vara lika bra och smidiga som alltid, men det är sällan fallet. Bjergsen var tvungen att bevisa sig han hade vad som behövs för att återvända till konkurrenskraftigt spel, men att göra det, var han tvungen att gå igenom intensiv träning på upp till 10 timmars spel.

Men det var inte tillräckligt för honom. Han hamnade med en intensiv bootcamp i Korea för att komma tillbaka i form, där han skulle intensivt ägna sig till lärandefasen och testa hans gränser för att se om han fortfarande hade uthållighet som behövs för att träna som ett proffs.

Bottom line

Bjergsen är bara en av de otroliga pro-spelare som vi kommer att se i professionellt spel den 2022, och han är tillbaka till fältet för att bevisa oss varför vi borde hålla ett öga på honom för resten av sin karriär .

Om du vill veta mer om Esports Nyheter och League of Legends Pro-spelare, tveka inte att kolla in resten av vår sida. Njut av att spela tillsammans med våra premium boosters med hjälp av vår Duoqueue Boosting Services !

More posts