Vad är en smurf-konto?

är en smurf en mycket skicklig spelare som använder ett konto som rankas lägre än deras huvudkonto. En smurf konto är ett sekundärt konto som Smurf användningsområden.

Varför människor Smurf?

Det finns många olika skäl att höga rankade spelare väljer att smurf.

· De vill spela under ett annat namn. Kanske de inte gillar deras nuvarande Kallat namn och vill prova en ny. Äga en smurf konto ger dem den lyxen.

* De kämpar på deras huvudsakliga rang. Vid den högre änden av lek, är varje match en ansträngande och mentalt utmattande strid. Att ha ett konto som du spelar på att varva ner hjälper spelare att hantera sin stress och undvika tippning.

· Folk vill spela med sina vänner som är nya till spelet. I de flesta tävlingsmatcher, inklusive League of Legends, kan du inte spela rankad med någon som är betydligt lägre rang än du. Detta förhindrar veteraner från att hjälpa introducera sina vänner till spelet. En smurf konto är en lösning för det här problemet.

· Spelare kan använda smurf konton att öva ny- och mästare. I stället för att hoppa rakt in i en hög nivå spel, skickliga spelare tar sig tid att testa sina nya idéer. En smurf-konto kan du göra det här.

· Så de kan spela i olika regioner. Ändra regioner i League of Legends kostar pengar varje gång du vill växla. Det är billigare att ha en individuell konto på olika regioner (NA, EU, etc.) än betala för att slå varje gång på samma konto.

· Klättring stegen igen nuvarande bra spelare med en ny utmaning. Om du redan har max rang med huvudkonto, varför inte göra det igen?

· Det är kul. Att kunna slappna av och ansikte-roll några noob spelare är en glädje. Visst det är inte så kul för människor du stampa, men du kommer att ha en viskning.

Varifrån kommer smurfing ifrån?

smurfing har en ganska fantastiska ursprung historia. Det börjar vägen tillbaka, under de dagar Warcraft Two. Det var en legendarisk spelare, kända och fruktade över för hans skicklighet på slagfältet. Han var så skicklig, så dödlig, att blotta åsynen av hans namn skulle orsaka sina motståndare att minska och avsluta sina matcher. Hans namn var Shlonglor.

Shlonglor blev så småningom trött på människor vägrar sina inbjudningar. Han får ingen praxis, och hans skicklighet började sjunka. Så han, tillsammans med sin kollega spelare Warp, kom fram till en lösning. De gjorde nya konton för Warcraft Two med avsikt att dölja sina verkliga identiteter.

De namngav dessa konton ”Papa Smurf” och ”Smurfette” respektive, och så började blodsutgjutelsen av noob spelare. Den dagen legenden om smurf föddes. Sedan dess har andra duktiga spelare har antagit namnet och idén. Smurfing officiellt blev titeln tilldelats praxis genom konkurrerande spelare över hela världen.

Förhoppningsvis har detta kasta lite ljus på det fenomen som kallas smurfing och öppnade ögonen för möjligheten att äga själv en smurf konto.

Check out our LoL Smurf Account services now