Picking the Right League of Legends Playstyle for You

League of Legends är ett enkelt spel med en massiv inlärningskurva. Med över 130 mästare är det omöjligt att behärska dem alla. Det är viktigt att inte försöka lära sig alla och istället fokusera på att behärska två mästare.

Helst bör du behärska två mästare med olika lekstilar. Detta ger dig inte bara ett alternativ för säkerhetskopiering om din primära mästare redan är i användning, utan det kan också ändra din spelstil för att bättre tjäna ditt lag.

Roller på ena

Det finns tre huvudroller på en roll i League of Legends. Dessa är tanken, duellisten och varierade. Var och en av dessa roller erbjuder helt olika spelstilar och erbjuder olika tjänster till teamet.

Tankar fungerar som en skonsvamp och tvingar alla fiender att rikta in sig mot dem. Tanken kan ta på sig flera fiender samtidigt på grund av deras enorma mängder rustning och hälsa. Medan deras skadeproduktion vanligtvis är låg, kan det ta två eller till och med tre fiendmästare att ta ner en väl spelad tank.

Duelist är ligans melee DPS-roll. Dessa mästare har högre rustning än varierade DPS, men mindre tackar tanken. De fungerar som en mellanliggande roll, kan absorbera skador och hantera den igen.

Rangordnade mästare är främst skadeförsäljare. När lämpligt spelat kan en rangordnad DPS-mästare släppa loss stora mängder skada på fienden, men de kan inte ta mycket skada. En fiendmästare kan lätt övermanna en mästare med en rang om de kan stänga klyftan mellan dem.

Middle Ground-roller

League erbjuder också roller för spelare som vill ha en mer balanserad mästare. Dessa roller fungerar lika bra i solospel och lagspel.

Lönnmördare kan skapa en snöbollfördel tack vare deras höga rörlighet och skador på brister. Det kan vara svårt att hålla koll på en mördare och de kan lätt användas för att locka dig i en fälla.

Kontrollmagar är ett utmärkt val för att få ner minions. Även om de också kan vara användbara mot fiendens mästare, presterar de bäst mot grupper av minions tack vare deras AOE, effektområde, attacker. Dessa attacker gör mindre skador på enskilda mål, men kan användas för att snabbt skicka stora grupper av fiender.

Roamers är stora förstärkningsmästare. Detta är tack vare deras förmågor som gör att de snabbt kan korsa kartan. En roamer kan vara den första som kommer fram när du kräver säkerhetskopiering. Om du främst vill vara en förstärkare är detta rollen för dig.

Heavy Hitters

ADC-klasserna är de svåraste träffarna i spelet, men som på DPS-nivå är de sårbara för attacker. Dessa inkluderar Hyper-Carriers, lane bullies och utility klasser. Var och en av dessa kan hantera stora mängder skador, men de fungerar i allmänhet bäst som en del av ett team.

Vissa mästare i dessa klasser kan också vara ganska tråkiga i början av en match. När du planerar upp och förbättrar din karaktär tillåter de dock mer användarinteraktion.

Slutsats

Att bestämma din spelstil i League of Legends avgör inte bara din roll i laget utan också vilka mästare du spelar som. Försök med var och en av de olika positionerna tills du hittar de två du gillar mest och behärskar sedan en mästare för varje.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now