Most-Toxic League of Legends Pros

League of Legends är mycket populära. Tyvärr under årens lopp, det har behäftade med giftiga spelare. De flesta av toxiciteten kommer från att flammade eller cussed på. 98% av spelarna sade att de hade cussed under en session. 79% säger trakasserierna fortsatte efteråt.

Tyvärr är toxiciteten inte bara genom svära. Många spelare har också rapporterat att ha trakasserats genom upprepad frien, sexuella propositioner skickade oönskade gåvor och är förföljd utanför spelet.

Jensen

Jensen, som var en gång känd som inkarnationen, förbjöds 2013 för dosering andra spelare och enligt uppgift verbalt missbruka dem. Vid den tiden, skulle han få en livstids avstängning. Medan han slutade spela under hans tidigare konto, började han utför under andra namn och coaching medspelare. Delen var genom 2015 säsongen, Jensen införas och nu spelar för Team Liquid.

Mithy

Mithy är en annan spelare som fick ett tillfälligt förbud från LoL. Han fick sin förbud för att vara giftig i solo kön. Före sin förbud, fick han en $ 500 böter på grund av hans beteende. Till synes detta inte avskräcka hans vägar. Trots upprepade varningar, använde han ständigt rasistiska uttalanden, trakasserade andra spelare, och var muntligt missbruk. Hans förbud varade mindre än ett år, och av 2015 säsongen, Mithy spela igen. För närvarande är Mithy en LoL coach och har beslutat att lämna sin professionella spelarkarriär i det förflutna.

Dardoch

Dardoch är en annan välkänd toxisk spelare. År 2016 fick han ett förbud två veckor från spelet. Till skillnad från andra aktörer, var hans förbud inte avkunnats av skaparna utan från hans team och deras tränare. Enligt uppgift har han problem med många medarbetare, vilket skapade en hel del friktion. Oavsett vad tränaren försökte, kvarstod problemen, därav suspension. Han synes lärt sig från händelsen och fortsatte att spela med Team Liquid efter avstängning.

IWillDominate

IWD eller IWillDominate kan ses som en framgångssaga för giftiga spelare. År 2012 blev han inställt för giftiga beteende, med alla sina konton permanent stänga och upphängda under ett år från League Championship Series. Han använde ledighet som självförbättring och återvände ett år senare med ett förändrat namn och en ny attityd.

Tyler1

Tyler1 är kanske den mest giftiga spelare genom tiderna. Hans oförsiktighet var väl kända och utbrett och att orsaka honom för att ta emot ett obestämt förbud 2016. Han sägs ha trakasserat andra spelare, avsiktligt utfodring, brutit delning och inköpsregler, och målmedvetet bröt Sportsmanship reglerna. Intressant, även om många spelare kände att han var uppenbarligen giftiga och fick vad han förtjänade, många andra fans var mycket upprörd och trodde att han inte behandlas rättvist. Under 2018 Tyler1 tillbaka till spelet och hade spelat sedan dess.

toxicitet är en olycklig del av online gaming. Den något anonym typ av spel kan göra spelarna agera med illvilja. Riot Games har försökt svårt att straffa kränka spelare, men många anser att det finns fortfarande arbete att göra

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now