Lättaste mästare i League of Legends

League of Legends innehåller över 130 mästare. Det är inte möjligt att behärska dem alla, särskilt när Riot gör förändringar varje patch. Medan de flesta hängivna spelare syftar till att behärska två mästare, kan casual spelare göra bättre för att fokusera sina ansträngningar på några av de lättare mästarna att lära sig. Detta gäller särskilt om du är en av de tusentals spelare som bara spelar en timme eller mindre i veckan.

Här är några av de mest enkla karaktärerna att lära sig. Genom att använda dessa mästare kan du bidra till din laginsats utan att behöva ägna timmar åt att lära dig kombinationer och rotationer.

Garen

Garen är en mäktig mästare. Även om han inte specifikt är en tank, är han en mycket 'tanky' mästare. Med Garen kan du hantera anständiga skador och absorbera den. Hans passiva är också en välsignelse för spelarna.

Garens passiv kallas Perseverance. Det är en självhelande passiv som avsevärt ökar hans återhämtningsgrad. Även om detta är avsett att låta honom stanna längre i körfält och fortsätta slåss, hjälper det också nya spelare att leva längre. Kombinera detta med hans höga skada och rustning, och det är inte konstigt att Garen är en av de enklaste mästarna att lära sig.

Garen har också ytterligare en fördel; han får passivt rustningar och stavar motstånd. Detta betyder att ju längre spelet går, desto starkare blir han.

Shyvana

Shyvana är känd som Half-Dragon. Hennes passiv är mycket användbar som djungel och möjliggör några av de snabbaste djungelklipporna. Fury of the Dragonborn ökar hennes skador på drakar. Det ger också hennes bonusstatistik för varje drake som hon dödar.

Shyvana är en dödlig ganker från början tack vare hennes hastighetsökning, men det är bäst att hålla henne i djungeln till nivå sex. På nivå sex är hennes ganks mycket kraftfulla och kan vända striden i striden, men den största fördelen som uppnås på nivå sex är hennes publikskontroll. Hon saknar någon form av CC tills nivå sex.

Annie

Annie - The Dark Child, är ett utmärkt val för spelare som gillar att använda publikstyrning, eller CC, metoder. Medan hennes senaste meteoriska uppgång i topplistorna berodde på ett fel, förblir Annie en stark utmanare med en lätt att lära sig spelstilen.

I en tidigare lapp introducerade Riot ett fel som gjorde att Annies publikskontrolleffekter aldrig slitit. På grund av detta kunde hon besegra spelare som satt fast i eviga stuns. Riot har sedan fixat detta fel, men hon är fortfarande en av de starkaste CC-mästarna i ligan.

Kombinera Annies CC-förmågor med hennes höga skador, och du har en potent kombination som kan ta bort de flesta fiender som inte är tankar. Hon har dock en svaghet och detta ligger i hennes rörlighet. Annies låga rörlighet gör akuta retreat svårt att lyckas dra av.

Slutsats

Detta är bara ett litet urval av de tillgängliga mästarna i League of Legends. Nöja dig inte med den första mästaren som du väljer. Var och en har sin egen unika lekstil och förmågor. Fortsätt prova olika mästare tills du hittar den som fungerar bäst för din lekstil.