Infamous League of Legends spelare

Yrkes personlighet är hjärtat och själen i alla moderna Esports. Till skillnad från traditionella idrotter, Esports proffs skapa innehåll utanför bara spela spelet. Det är inte ovanligt att se personal med streaming och YouTube karriärer.

Det här gör det möjligt för dem att skapa en personkult kring sig som bär över till Esports världen. Detta gör spelarna kan öka sitt eget värde, eftersom lagen kommer att vilja ta in det stöd som kommer med att underteckna en specifik spelare.

Detta är fokus på individualism unik för Esports världen och så ger upp chansen för några verkligt ökända tecken att komma fram i ljuset. Liksom alla Esport är League inte undantagna från detta, så vi kommer att etablera några av de mer beryktade League of Legends spelare som någonsin har plockat upp en mus.

Jensen

Cloud9 gamla stjärn mitten Laner var inte alltid en älskling den konkurrensutsatta värld. Faktum är att det fanns en tid där han faktiskt förbjudet för sitt beteende.

Känd redan i början av 2010-talet för sin giftiga beteende gentemot andra spelare, Jensen fick ett förbud från alla Riot anslutna LoL händelser efter han medgav att delta i DDOS-attacker mot andra höga ELO spelare.

Förbudet infördes 2013, men lyfte två år senare år 2015 efter Jensen hade förklarats ”reformerade”.

Sedan dess har han sett en bra bit av framgång i LCS, men det är intressant att veta precis hur turbulent hans ursprung var.

IWillDominate

rubrik hela vägen tillbaka till NA LCS i början av 2012 IWillDominate var en av de högt kvalificerade spelare förutspådde att göra stora saker i det nybildade konkurrens format.

Som Jungler för fläkt favoritlag Dignitas, kom det som en chock när Riot avkunnats ett års förbud att IWillDominate för vad de anses vara ”en ihållande tendens att engagera sig i verbala övergrepp”, liksom vilket innebär att han hade aggressiva tendenser mot spelare av en lägre skicklighetsnivå.

Även om han återvände efter förbudet 2013, är det anmärkningsvärt som en av de tidigaste exempel på en hög profil spelare straffas detta allvarligt för en fråga som inte innehöll fusk.

Tyler1

Även om inte en pro spelare, var Tyler1, och är fortfarande, en av de största serpentiner på Twitch. Han var främst känd för sina League strömmar, så det kom som en chock när 2016 han förbjöds för giftiga beteende.

Medan han var Avstängningen två år senare, var det en chock för systemet att se någon sådan högt anseende få hit med förbudet hammare som vi var tvungna att ta det.