De vanligaste misstagen i Low ELO

Det tar lite tid att få kläm på League of Legends. Klättring leden är inte avsett att vara smidig segling på något sätt, men om du befinner dig alltid arbetar hårt och kommer ingenstans det kan göra att du vill ge upp. Trots att analysera vad de yrkesverksamma gör och granska statistik om och om igen, ingenting verkar fungera. Oroa dig inte! Allt hopp är inte förlorat. Vi gör ofta enkla misstag som kan påverka vår bedömning avsevärt. Några av de vanligaste är listade nedan.

Skapa en plåga

stör en motståndare i League of Legends är en del av spelet. Du vill komma i en annan spelare huvud för att öka dina chanser att vinna. Det kan vara kul, men det finns något sådant som över trakassera en motståndare. Om det blir i vägen för ditt spelande, måste du tona ner det. Tänk på det -. Om du stör en motståndare men inte öka din dödade i rad eller statistik, det är nog få vara för mycket

Inte tillräckligt Vision

Många League of Legends spelare gillar att inrätta avdelningar eftersom vision är ofta gånger det bästa sättet att vinna en match. Du kan placera avdelningar och rensa ut din motståndare är hela dagen lång, men du måste också titta på visionen du skapat. Du måste hålla ett öga på kartan om du vill att avdelningar ska fungera. Kartan måste vara din guide för att få dig dit du behöver gå. Detta gäller särskilt när du jordbruk. Utnyttja att titta på kartan på en regelbunden basis.

Too Many Mains

Om du befinner dig Remaining nästan varje Champion i LoL, du gör för mycket. Ja, det finns en debatt om huruvida det är rätt strategi för att ta när man spelar, men det är det inte. Om du har låg ELO och ständigt Remaining, försök bara använder en handfull Champions högst. På så sätt är det lättare att hålla vem du spelar rakt i huvudet. Du vill inte göra spelet alltför komplicerat genom att tvinga dig att lära sig allt du kan om alla Champions.

Position själv Höger

När slåss, placera dig själv kan vara nyckeln till att vinna. Ta en titt på var du står under team och solo slagsmål. Du vill kämpa så många Champions som möjligt, men också orsaka skador på så många som möjligt. Beroende på vem du är, analysera var du står. Många gånger vi inte inser att vi sitter i skymundan förrän det är för sent. Att överleva är nyckeln när du befinner dig lidande i leden.

Om du befinner dig i låg ELO, måste du göra nödvändiga åtgärder för att få dig ur din oönskade situation. Vi är ofta själv saboterar själva när vi gör enkla misstag som de som listas. Se till att när du spelar, betalar du uppmärksamhet på detaljer. Det är där din framgång gömmer sig.