Alternative League of Legends Spellägen

League of Legends är en av världens ledande konkurrenskraftiga Moba spel, och det finns en anledning till det. Under årens lopp har Riot finjusterats spelet och systematiskt utformad en invecklad och levande spel som bara fortsätter att ge.

Under åren som har gått in i skapandet av detta spel har vi sett en fenomenal mängd olika spellägen till.

Den typiska fem på fem konkurrens speltyp brinner ut dig efter ett tag, vilket gör den unika och besynnerliga säsongens händelser en välbehövlig paus.

Medan spellägen är i allmänhet inte här för att stanna, gör det ge några välbehövliga kul i en miljö som är annars överväldigande giftiga och allvarliga.

Vad spellägen innebär

Vanligtvis de alternativa League of Legends spellägen kommer med en allvarlig av statistiska ökar som tillämpas för alla spelare över hela linjen.

Det kan vara allt från hastighet ökar för att attackera ups, till en ökning av den hastighet med vilken människor tjäna guld.

Ibland kan du se något lite mer unik. Ta Ascension, till exempel. Detta spelläge var helt unik i sin dom. Det vacklade hastigheten med vilken varje spelare kan lämna fontänen i början av spelet och hade dem teleportera till en anvisad plats runt på kartan när de gjorde.

spelläge var punkter baserad och innehöll en neutral mobb som skänkt en super buff gång dödas.

Även om spellägen som denna unika är få och långt mellan, är det alltid roligt när man kommer runt.

Roterande spellägen

Varje år har Riot en roterande spellägen modell där alternativa spellägen är aktiverade och inaktiverade vid vissa punkter under hela året. Detta håller spelet intressant och gör det möjligt för både införandet av nya spel, liksom avkastningen av några fläkt favoriter.

Det är vanligtvis sju eller åtta spellägen under hela året som roterar på något månadsbasis. Vissa spellägen håller längre än andra, så du vill vara säker på att du dra nytta av en typ som du gillar när det är tillgängligt.

Samt rotation, ibland finns det säsongsbetonade händelser som ger nya spellägen också. För saker som jul och andra helgdagar, är det inte ovanligt att se en lämpligt tema spelläge till för en vecka eller två.

Om inte, åtminstone, spelet genomgår vanligtvis en visuell översyn att matcha festligheterna vid den tiden på året.