LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Ranked Vinster Boost

SilverI
Nuvarande liga
Välj din nuvarande liga
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
4
Antal segrar
Välj önskat antal segrar
4 Win(s)
Kassa
SilverI
4 wins in Silver I
Total amount
$
21
22
28,7 US$
Ungefärlig slutföringstid 0 dagar
Vad händer om boosteren tappar ett spel?
Att förlora ett spel under den rankade vinsten ökar innebär att booster måste spela extra spel. Om du till exempel köper 10 vinster och boosteren förlorar 2 matcher kommer han att ha 12 segrar och 2 nederlag totalt sett när han är klar med rankad vinstökning på ditt konto. För instanser vid 0 LP, om du nedgraderar kommer vi bara att ansvara för de köpta nätspelen. Om du inte nedgraderar får du en extra vinst på 0 LP.
Varför är min LP Gain relevant för denna typ av tjänst?
Din LP-förstärkning beror främst på ditt MMR. Två konton med samma rang men olika LP-vinst kommer att ha olika MMR, vilket leder till att svårigheten i de spel vi måste vinna skiljer sig åt. Tidigare kompenserade vi för att vissa konton hade ett mycket högt Match Making Rating med en regel, enligt vilken vi räknade varje befordran som en extra spelad vinst, men detta påverkade alla kunder, oavsett deras MMR. Med det nya systemet vill vi se till att du inte behöver betala mer än vad som är rättvist för ditt konto.
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

Varför ska du få en rankad vinstökning?

Vi rekommenderar att du köper vinster ökar när du känner att du inte kan göra ytterligare framsteg i spelet. Skälen kan variera. Du kan bara klättra på stegen om du kan bära spel mer intensivt än dina lagkamrater som matar. Vid någon tidpunkt kan det bli riktigt svårt, eftersom LoL ELO-systemet har vissa brister. ELO-systemet fungerar bra för 1v1-spel som schack (där det kommer ifrån), men när det gäller ett 5v5-spel som LoL är det bara inte så givande som det borde vara. Systemet betraktar gruppmedlemmarna som lika. Det spelar ingen roll om du har spelat ut hela fiendelaget eller att du är legendarisk, på något sätt kommer det inte att räcka för att ha ett helt spel. Vi rekommenderar att du köper en vinstökning när du känner att du har nått den punkten och du inte kan bära längre, men du vill spela meningsfulla spel i högre divisioner.

Kort om rankade segrar ökar

Rankad vinstökning är en bra lösning om du har svårt att göra ytterligare framsteg i spelet. Genom rangordnade vinstökningar kan kunden köpa ett önskat antal vinster. Allt du behöver göra är att välja hur många rankade vinster du vill ha på ditt LoL-konto. Rankad vinstökning är en bra lösning om du fastnat i en viss division, eller om du bara vill öka MMR (Match-Making Rating) på ditt konto.

Processen med rankade vinner ökar

Efter att ha köpt en vinst boost kommer en av våra boosters att börja spela på ditt konto. Han kommer att försöka vinna så många rankade spel som möjligt för att avsluta sitt arbete på det snabbaste sättet. Vad händer om han tappar ett spel? Att förlora ett spel medan rankat vinner boost innebär att booster måste spela extra spel. Till exempel, om du köper 10 vinster och boosteren förlorar 2 matcher, kommer han att ha 12 vinster och 2 nederlag totalt sett när han är klar med rankad vinstökning på ditt konto.

Division kontra rangordnade segrar ökar

Att köpa en vinstökning är en mindre typ av investeringar. Om du inte känner dig bekväm att investera i en divisionsuppsving kan det vara ett säkert första steg mot ditt mål att köpa en vinstökning. En rankad vinstökning kan också vara en stor möjlighet om du ska prova våra tjänster för första gången. Genom att köpa en mindre vinstökning får du möjlighet att lära känna mer om våra högkvalitativa tjänster genom att prova själva köpet. Eftersom vinster boost är en mindre investering än division boosting, i de flesta fall kommer det också att ta oss mindre tid att slutföra det. Sammantaget är rankad vinstökning ett enkelt, snabbt och smart sätt att bli säker på våra högkvalitativa tjänster hos BoostRoyal.