LoL Promotion Boosts

LoL Promotion Boosts

Promotion Boosting

SilverI
Nuvarande liga
Välj din nuvarande liga
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
I
Bo3
Befordringsstatus
Välj din nuvarande befordringsstatus
Kassa
SilverI
Promotion from Silver I
Total amount
$
8
48
9,8 US$
Ungefärlig slutföringstid 1-2 dagar
Vad händer om boosteren tappar kampanjen?
Om boosteren förlorar kampanjen kommer han att spela tills han når den rang som han borde ha nått vid första gången.
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

Kampanjökning

Vi skapade kampanjökningar för LoL-spelare som letar efter ett säkert sätt att slutföra sina reklamspelserier. Denna typ av ELO-boost hjälper potentiella köpare att välja det mest effektiva alternativet för deras behov istället för att köpa rankade vinster eller liga-boosting. Vårt uppsvingsteam på BoostRoyal är 24/7 redo att slutföra alla kampanjserier i spelet. Tier- och divisionshopp erbjuds båda och priset beror på nivån på nuvarande och målnivå eller division. En annan viktig faktor som påverkar prisnivån är antalet spelade spel i kampanjserien. Som många spelare skulle tro, att spela ett spel i kampanjserien kan inte göra så mycket skada eftersom de kommande två spelen bara kan bestämma om spelaren kommer att lyckas avsluta serien. När det gäller marknadsföringsökning i LoL rekommenderar vi att seriens matchrekord är rent, så att både kunden och boosteren kan uppnå de snabbaste resultaten.

Hur fungerar främjande boosting

Det är lika enkelt att delta i främjandeökning som att välja en enkel typ av ELO-boosting. Antalet vunna och förlorade spel måste markeras innan du fortsätter eftersom dessa data påverkar det slutliga priset för tjänsten. Att inte spela några kampanjspel rekommenderas, eftersom man gör det, fortsätter till kassan med nollspelade spel avslutas det lägsta priset som kan uppnås. Ju fler spel går förlorade i kampanjerna, desto högre blir det slutliga priset. Anledningen till att detta händer är att boosteren har en svårare uppgift genom att vinna två spel av två än att vinna två av tre i kampanjserien. Följande steg är vanliga med de andra klassiska ELO boost-tjänsterna som tillhandahålls av Boostroyal. Betalningsmetod måste väljas och vissa andra användardata måste fyllas i, till exempel inloggningsnamn och användarens e-postadress.

Enkelt sätt att avsluta reklamserien

Om League-spelaren redan startat sin kampanjserie kan detta ELO boost-alternativ fortfarande användas av alla som letar efter en perfekt finish i serien. Kampanjsystemet fungerar inte korrekt i många fall eftersom det kan vara orättvist för spelare som framträder i enastående i dessa viktiga spel. Att spela som ett lag kan vara svårt, och att ha en dålig matchmaking i kampanjspelen kan leda till några nervhäftande spel. ELO boost-proffsen på BoostRoyal optimerade denna tjänst på ett sådant sätt att minsta möjliga investering från kunden fortfarande leder till enastående resultat. I likhet med förstärkningen av placeringskamparna erbjuder dessa två boosttyper det mesta värdet, eftersom även dessa lilla antal rankade vinster kan ha en betydande inverkan på ELO-rankningen för alla LoL-spelare.