LoL ELO Boost

LoL ELO Boost

Placement matcher vinster Boost

SilverI
Försäsongens liga
Välj din senast kända rang och division från föregående säsonger.
Unrankedi
Ironi
Bronzei
Silveri
Goldi
Platinumi
Diamondi
Masteri
IV
III
II
I
10
Antal spel
Välj önskat antal spel
10 Games
Kassa
SilverI
10 Placement matches Silver I
Total amount
$
33
96
42,0 US$
Ungefärlig slutföringstid 0-1 dagar
Solo Placements Guarantee
Vi garanterar att vinster i dina placeringar Om boosteren förlorar mer än spel får du extra vinster för varje ytterligare förlust. Om boosteren går en division upp efter placeringsspel räknas ditt boost som avslutat.
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

Varför är placeringsmatcher viktiga?

Vissa lägger inte tillräckligt stor vikt vid det, men placeringskampar är mycket viktiga i början av säsongen. Vi har skapat en placeringstjänsttjänst för att ge dig en perfekt start varje säsong så att du kan börja spela dina första rankade spel på högsta möjliga ELO. Anledningen till att vi tycker att det är så viktigt är att de tio placeringsspel du måste spela när du börjar rankade spel kan få dig några stora resultat. I stället för att förlora hälften av dina placeringsspel och komma tillbaka till samma division där du avslutade förra säsongen eller till och med gå ner, genom att köpa en placeringsökning är det möjligt att börja från en högre ELO än resultatet från förra säsongen. Säsongens första rankade matcher är de viktigaste. Om du kan spela bra i de spelen som kan påverka hela din säsong framför dig på ett bra sätt. Tanken är att du om du kan starta från högre ELO där det finns mindre giftiga spelare och där du kan prestera bättre är det mer troligt att du kommer att vinna fler spel och du kommer att kunna nå högre på kortare tid. Som vi alla vet att vinna de flesta spelen är det snabbaste sättet nyckeln till högre nivåer och divisioner. Om du fortfarande tvekar om att köpa en placeringsökning, gör det just nu, de gör en stor skillnad!

Hur ökar placeringen matchningar fungerar?

Förstärkning av placeringstjänster fungerar på samma sätt som normal vinstökning fungerar. Genom att ge din kontoinformation och köpa placeringsspelet-boost, ger BoostRoyal dig en master- eller utmanare-nivå-booster som loggar in på ditt konto och spelar placeringsspel istället för dig och han kommer att se till att han vinner dem alla. Eftersom LoL är ett 5v5-spel där allt kan hända, även med de extrema ansträngningar som vi satsar på, finns det fortfarande en chans att booster kan tappa ett spel. Det är därför vi inte kan garantera att vi kan få dig 10 vinster av de 10 spelen, men i 90% av fallen kan vi göra en felfri spelrekord för dig. För att få en placeringsökning måste du först välja din sista säsongsnivå. Anledningen till att vi gör detta är att mäta svårigheten med det boost du vill köpa. Priserna är upparbetade på ett sådant sätt att det kan återspegla svårigheten med det arbete du köper för det. Om du till exempel var diamant förra säsongen är dina placeringsspel mycket svårare att slutföra än att avsluta silver istället för det. Om du redan har börjat placera spel är det fortfarande dags! Som du kanske har sett kan du köpa 1 till 10 placeringsspel, så även om du redan har börjat spela dessa spel kan vi fortfarande få ut det mesta om det beror på hur många spel som finns kvar!