Betala med mobil! Boost Coin är här!

Vi introducerar den nya virtuella valutan för de kunder som planerar att använda våra tjänster genom att betala med sin mobiltelefon. Att köpa en ELO-boost har aldrig varit säkrare och enklare. Allt du behöver göra är att använda din mobiltelefon för att köpa Boost Coins för att ladda din myntbalans och sedan använda mynten för att köpa din ELO-boost i din dröm.

Login to see your balance
Köpa mynt

Använd din mobil för att köpa boostmynt

Det första steget att få en ELO-boost genom att bara använda din mobiltelefon är att köpa Boost Coins. Allt du behöver göra är att välja Mobiamo Mobile Payment-alternativet från de listade betalningsmetoderna för att köpa det antal Boost Coins du behöver. Anledningen till att du behöver använda den virtuella valutan för att köpa ELO-boostet av din önskan är att var och en av våra ELO-boosttjänster har olika priser. Genom att använda sms-mobilbetalningar är prispunkterna fasta och du kan bara köpa produkter eller tjänster till fasta priser, till exempel 5 eller 10 euro. Genom att introducera Boost Coins kan du ladda din myntbalans, som du kan använda för att köpa ELO boost-tjänster. Det fungerar på samma sätt som att köpa Riot-poäng i LoL. De tre stegen är följande: 1. Du anger ditt mobilnummer. 2. Du får ett textmeddelande med en kod. 3. Du anger koden för att slutföra ditt köp.
Varför ska du använda det?
Det är säkert!
Lätt att använda!
Gynnsamt utbyte!

Använd din myntbalans för att köpa ELO Boost of Your Dream

Du kan köpa Boost Coins inte bara med din mobiltelefon, men du kan använda ditt kreditkort, Paysafecard eller Paypal för att göra det. Detta gör det möjligt för dig att kombinera betalningsmetoder och skapa en Boost Coin-saldo som kan finansieras på många olika sätt. Detta hjälper dig att finansiera dina ELO-boostar på ett mycket anpassningsbart sätt. När du har finansierat din Boost Coin-saldo är du redo att välja och köpa ELO-boostet av ditt behov. Allt du behöver göra är att välja vilken typ av ELO boost-tjänst du vill delta i och välja information om boost. Vid kassan kommer du att behöva ange din grundläggande information för att välja betalningsmetod. Att betala med Boost Coins, allt du behöver göra, är att välja detta betalningsalternativ från de listade metoderna.
Köpa mynt