LoL Boost

LoL Boost

Normala matcher

5
Antal spel
Välj ditt antal spel
5 Game(s)
Kassa
Total amount
$
13
79
15,9 US$
Ungefärlig slutföringstid 1-2 dagar
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

VARFÖR DU SKA FÅ EN NORMAL BOOST?

Detta är en tjänst som vi har utarbetat för spelare som har problem med tidshantering, med att utjämna ett nytt LoL-konto eller för spelare som måste spela sina rankade restriktionsspel, men som bara inte kan tyckas komma igenom tristess och otroligt mycket normala spel de har framför dem. Att spela normala spel kan vara värre än att spela i ELO helvete. Vissa spel kan vara så frustrerande att du kan riva isär tangentbordet medan du spelar det. När vi arbetade på våra klassiska ELO boost-tjänster för att få dig igenom spelen i ELO-helvetet, hade vi samma idé i åtanke när vi arbetade med vår normala boost-tjänst. Eftersom det kräver mindre skicklighet och ansträngning att spela vanliga spel så vi till att vi gör våra priser så rimliga som möjligt. Att komplettera och till och med vinna normala spel är mycket lättare än några rankade spel. Av denna anledning sänker vi våra priser för den här tjänsten. Tjänsten fungerar på samma sätt som de andra ELO-boost-tjänsterna, till exempel förstärkning av ligan. Genom att fylla i din kontoinformation och köpa ett normalt boost kommer du att få en booster från BoostRoyal som loggar in på ditt konto och vinna spelen för dig medan du samlar inflytandepoäng så att du inte behöver gå igenom de tråkiga normala spelen och i slutet av ditt uppsving kan du också ha lite IP att spendera!

Normala spel vs normala vinster

Hos BoostRoyal gör vi en åtskillnad mellan normala spelökningar och normala vinstökningar. Båda tjänsterna erbjuder snabba och viktiga framsteg för kunden. Skillnaden mellan de två är att en enkel normal spelökning kommer att köpa dig antalet normala spel på ditt LoL-konto medan en normal vinstökning ger dig antalet normala vinster på ditt LoL-konto för din önskan. Båda tjänsterna har sina fördelar. Det normala speluppsvinget får dig igenom de tråkiga och frustrerande normala spel på det snabbaste sättet var möjligt, eftersom förlorade spel är tillåtna i den här tjänsten. Den normala vinstökningen å andra sidan ger dig endast vinster på ditt LoL-konto. Tjänsten kan kosta dig mer än det enkla normala spelförstärkningen, men det kommer att få fler influenspoäng och det kommer också att förbättra dina normala ELO-poäng. För att få ut mesta möjliga av detta boost kan du köpa en Influence Points-boost från klienten i spelet, så varje vinst som vår booster gör för dig får du dubbelt så mycket IP än utan extra IP-boost. När du väljer mellan normal spelökning eller normal vinstökning, ska du tänka på att vi erbjuder professionella boosters för varje beställning, vilket innebär att det enkla normala spel boostet fortfarande ger dig fler vinster än förluster. I det här fallet finns det inget dåligt val när det gäller att köpa en normal boost om du behöver bra och snabba framsteg!