LoL Smurf

LoL Smurf

Spela på din drömsmurf på några sekunder.

Välj server
4.9
Rated Excellent
Based on reviews
Our features pick
Enjoy the finest features.
Omedelbar leverans 24/7
Omedelbar leverans 24/7
När du har köpt ett LoL-konto skapar vårt automatiska leveranssystem din unika beställning.
Livstidsgaranti
Livstidsgaranti
Vi inkluderar garantialternativ för alla Account-köpare upp till livslångt skydd.
E-post och ändring av lösenord
E-post och ändring av lösenord
Du får möjlighet att ändra både e-postadressen och lösenordet för ditt nya LoL-konto.
Vår gemenskap
Explore our reviews.
Erfarenhetsflöde
Den enkla köpprocessen för LoL Smurf-konto.
Välj önskad kontokategori
Välj önskad kontokategori
Det finns olika BE, skins och champion-specifikationer. Välj den som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss på livechatten om du behöver hjälp.
Du kan förlänga din garanti.
Intuitiv och enkel köpprocess.
Kom igång
1- Välj konto
Välj önskad kontokategori.
2- Slutför betalning
Välj önskad betalningsmetod.
3- Börja vinna
Ta emot dina kontouppgifter i kundens område.
Vanliga frågor och svar
Vad är ett LoL-smurfkonto?

Ett LoL-smurfkonto är ett sekundärt konto som erfarna spelare använder för att spela mot mindre skickliga motståndare. Smurfar är vanligtvis lägre rankade än spelarens huvudkonto, vilket ger dem en betydande fördel.

Hur köper jag ett League smurf-konto?

Det finns några olika sätt att köpa ett orankat konto. Det vanligaste sättet är dock att köpa via en ansedd och högt granskad säljare som BoostRoyal.

Hur mycket kostar smurfkonton?

Priserna för dessa konton varierar beroende på säljaren, men du kan förvänta dig att betala allt från $ 10 till $ 100 USD. Tänk på att konton med lägre pris vanligtvis har lägre BE eller champions, så det är viktigt att göra din undersökning innan du köper.

Är det säkert att köpa en LoL-smurf?

Det finns vissa risker med att köpa ett LoL-smurfkonto. De flesta kommer dock från att välja försäljningsplattform. På BoostRoyal är vi så säkra på våra League-konton att vi erbjuder en livstidsgaranti på alla våra handnivåerade konton!

Varför köper folk smurfkonton?

Det finns några anledningar till att någon köper ett sekundärt konto. Kanske vill man öva upp sina färdigheter utan att påverka sitt huvudkontos rankning. Eller så kanske de vill ha lite kul.

Varför skulle jag vilja köpa ett orankat konto?

Ett orankat konto kan vara ett bra sätt att komma igång i League eller få en nystart om du är missnöjd med dina nuvarande framsteg. Nya League-konton erbjuder också lika villkor för spelare på alla nivåer, så det är ett bra sätt att öva och förbättra dina färdigheter.

Vad är skillnaden mellan ett orankat och rankat konto?

Ett rankat konto har genomgått rankningsprocessen och tilldelats en rankning. Ett orankat konto har inte genomgått rankningsprocessen och har därför ingen rankning.

Jag är inte säker på om ett orankat konto är rätt för mig. Finns det något annat jag borde veta?

Om du fortfarande är osäker på om ett orankat konto är rätt för dig, tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper gärna till.

Read more about BoostRoyal

Smurfning: Den nya trenden?

Smurfing innebär att man spelar under ett alternativt konto för att dölja sin faktiska skicklighetsnivå. Vanligtvis används smurfing för att vinna fler matcher och klättra snabbare på stegen. Du kanske är ny i spelet och vill få en känsla för mekaniken innan du hoppar in i rankat spel. Kanske återvänder du till League efter ett långt uppehåll och vill inte att din rank ska sjunka för lågt medan du återfår dina färdigheter. Eller så kanske du vill ha lite kul med vänner utan att riskera din rankning. Oavsett anledning är det ett bra sätt att förbättra din League-upplevelse att köpa ett smurfkonto. Du kommer inte bara att kunna spela med spelare på din nivå, utan du får också chansen att lära dig nya mästare och strategier utan att behöva vara rädd för att förstöra din rankning.

BoostRoyal: Den ultimata leverantören av LoL-smurf

På BoostRoyal är vi stolta över att tillhandahålla branschens League-smurfkonton av högsta kvalitet. Vi använder bara handplockade, säkra konton för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Och med vårt 24/7 kundsupportteam kan du alltid vara säker på att ha någon där för att hjälpa dig om du stöter på några problem. Så om du letar efter ett pålitligt och prisvärt sätt att förbättra ditt LoL-spel är vår marknadsplats för smurfkonton rätt ställe att gå! Varför inte kolla in några av våra enastående konton idag?

En massiv fördel

Många människor vet inte detta, men det finns flera betydande fördelar med att ha ett League-smurfkonto! Här är bara några av dem:
1. Du kan spela med spelare på din skicklighetsnivå, vilket förmodligen är den största fördelen med att ha ett orankat konto. Genom att spela med spelare som är på samma nivå som du, kommer du att kunna förbättra dina färdigheter snabbare och enklare.
2. Du kan prova nya champions och strategier utan att vara rädd för att bli nedrankad. Om du är osäker på en ny mästare eller process kan du prova den på ditt sekundära konto utan någon risk. På så sätt kan du lära dig repen utan att behöva oroa dig för din rankning.
3. Du kan undvika stressen med rankat spel. Ibland kan rankat spel vara lite för mycket. Om du inte känner för en tävlingsmatch kan du alltid byta till ditt andra ligakonto och ta det lugnt!
4. Du kan ha kul med dina vänner. Många människor köper smurfar för att ha lite kul med sina vänner utan att oroa sig för deras rank. Om detta låter som något du skulle vara intresserad av, då är ett nytt smurfkonto vägen!
Om du vill få ut det mesta av din League-upplevelse är det ett bra val att köpa ett nivå 30-konto, och här på BoostRoyal erbjuder vi några av de högsta kvalitetskontona i branschen!

Smurfing: Det ultimata sättet att förbättra sig?

Om du letar efter ett sätt att få en fördel i LoL kan smurfing vara svaret. Du kan få en betydande fördel gentemot dina motståndare genom att skapa och spela på ett separat konto med en lägre rang än ditt huvudkonto. Smurfing är dock inte utan risker. Du kan bli avstängd om du blir påkommen med att spela på ett botat konto! Så det är viktigt att vara försiktig och bara använda riktiga konton. Lyckligtvis, på BoostRoyal, säljer vi bara premium orankade smurfkonton, säkerhetskopierade av vår livstidsgaranti. Om du är intresserad av att prova smurfing finns det några saker du behöver tänka på. Först måste du skapa ett nytt konto och köpa en LoL-smurf. När du har ditt nya fräscha konto måste du spela spel. Försök att vinna så många du kan, men bli inte för buren. Kom ihåg att ditt mål är att förbättra dina färdigheter, inte bara samla vinster. Smurfning kan vara ett bra sätt att förbättra dina färdigheter. Var bara försiktig och spela alltid rättvist.

Det ultimata färska orankade kontot

Vi är den mest pålitliga och pålitliga källan för orankade LoL-konton. Vi har varit i branschen i flera år och har byggt upp ett starkt rykte bland communityt. Vi erbjuder de bästa priserna för League smurf-konton, och vår kundservice är förstklassig. Vi är alltid här för att hjälpa dig med allt du behöver. Vi erbjuder ett brett utbud av konton så att du kan hitta det perfekta för dig. Vi erbjuder också en livstidsgaranti på alla våra konton så att du kan vara säker på ditt köp.

Billiga LoL-smurfar

Våra orankade smurfar är fullpackade med funktioner för att ge dig den fördel du behöver för att dominera dina motståndare. Alla våra konton är orankade och kommer med en nystart, så att du kan börja från noll och klättra i graderna i din egen takt. Vi erbjuder också olika kontotyper att välja mellan, baserat på server, blå essens och mer! Om du letar efter de bästa smurfkontona på marknaden, leta inte längre än BoostRoyal. Vi erbjuder ett brett urval till några av de mest konkurrenskraftiga priserna på webben. Så om du letar efter ett prisvärt sätt att komma in eller komma tillbaka i spelet, kolla in vårt enorma urval idag!

Don't waste more time
Unlock unlimited fun on BR smurfs.
Buy account now