LoL Coaching

Coaching är ett effektivt sätt att förbättra dina färdigheter och tankesätt i LoL. Vi erbjuder erfarna high elo-spelare för din tjänst.

Vår gemenskap
Powered by

Kort om coaching

Här på BoostRoyal tillhandahåller vi ett urval av bussar som har en mycket omfattande förståelse för LoL. De hjälper dig att identifiera dina styrkor och svagheter och hjälper dig i slutändan att bli en bättre spelare. Om du har en specifik roll som du vill bli coachad i, se till att du väljer en coach som är specialiserad på den rollen. Om ditt mål är att bara förbättra din övergripande förståelse för spelet, har vi också coaching för det. Vi erbjuder coachning på många språk, så hitta en coach som talar ditt språk och börja din inlärningsupplevelse. När du har köpt din coachinglektion kan du prata med din coach om den bästa tiden att starta din session. Våra bussar är mycket flexibla och kommer att anpassa sig till ditt schema, så det finns ingen anledning att oroa dig. En sak som vi garanterar är att när du börjar lära dig de färdigheter som våra höga ELO-tränare har behärskat, kommer du att märka en förbättring nästan omedelbart. Med tillräckligt med coachning kan vem som helst gå från även brons till diamant och det är vad vårt mål är - att göra dig till den bästa spelaren du kan vara.

Coaching: det snabbaste vägen till toppen

LoL har blivit det mest populära spelet i världen och det blir bara större. Med alla förändringar som genomförs på en stabil basis och den komplikationsnivå som ökar med varje patch kan du kännas överväldigad med all den kunskap du behöver förvärva. Det är därför vi har gjort våra coachningstjänster tillgängliga. Precis som alla andra sporter, för att nå din högsta potential är tränarens hjälp viktigast. De tränar inte bara dig i vissa aspekter av spelet som du inte var medveten om, utan de introducerar dig också det bästa sättet att spela LoL. Våra tränare har förvärvat massor av kunskap genom åren från solo-kön erfarenhet och till och med konkurrenskraftig LoL. De har perfekterat sitt hantverk och vill sprida sin förståelse för spelet till alla kämpar. Du behöver inte ens vara i låg ELO för att lära av våra professionella tränare. Vi har haft till och med låga Diamond-spelare som köper coachinglektioner och förbättras enormt. För att bli den bästa måste du träna med de bästa, så vänta inte längre. Beställ en coachinglektion idag för att bli den elitspelare du kan bli.