LoL Boost

LoL Boost

LoL Clash Boosting

III
Clash details
Please select your current tier, number of games & boosters
4 Game(s)
2 Booster(s)
Kassa
Total amount
$
49
88
67,9 US$
Ungefärlig slutföringstid 0-1 dagar
Vad händer om vi förlorar ett spel, eller om vi åker ur bracketen?
I dessa fall får du fortfarande de återstående vinsterna, alternativt att du får återbetalat de games som är kvar.
Måste ni spela på mitt konto, eller har boosters egna?
Det är upp till dig att välja. Vid kassan så har du valet att välja om boostern ska spela på ditt konto eller om han ska spela på ett eget.
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

Vad är LoL Clash boosting?

Clash Boosting i LoL syftar till en väldigt användbar och simpel LoL sub-tjänst. Tjänsten erbjuder möjligheten för ett lag eller en individuell spelare, att hyra hög-ELO LoL proffs till att spela i deras clash-spel. De som köper LoL Clash boosting kan välja hur många boostare som ska spela i deras lag från en till fyra spelare, och även hur många spel dem ska spela. Med tanke på att tiden kan variera mycket i Clash så erbjuder vi en säker och flexibel tjänst, vi har snabba återbetalningar och andra alternativ för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Förutom att vi erbjuder LoL-boosters för att kvalificera för Clash så får köparen även hög-ELO gameplay. När det kommer till Clash boosting så har vi de bästa spelarna som kommer leda till garanterad framgång.

Fördelar med LoL Clash Boosting

Clash Boosting för League of Legends erbjuder en mängd olika fördelar för de spelare som köper tjänsten. Den främsta fördelen är för de som har för några spelare för clash. Förutom att vi erbjuder en lösning för lag som inte har tillräckligt många spelare, så är BoostRoyal tjänsten väldigt flexibel och anpassbar. Köparen kan själv välja hur många boosters han vill ha i sitt Clash lag, så du kan till och med spela clash ensam! För att kunden ska ha högsta komfort erbjuder vi även alternativet till att välja roll. Med denna tjänst får du som kund spela den roll du vill spela. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig.

Hyr en Hög-ELO LoL-Spelare för Clash

BoostRoyal erbjuder möjligheten till att hyra in de bästa spelarna från LoL till att spela med dig i dina Clash-matcher. Vi kallar denna tjänst LoL Clash Boosting, eftersom den omfattar många olika saker. Som tidigare förklarat så kan användning av denna tjänst hjälpa dig och ditt lag både med att få tillräckligt med spelare och tillräckligt med skill för att uppnå ultimat framgång. Medans du spelar med en hög-ELO LoL booster i dina clash-games, så får du förutom en högre chans till att placera högst, insikt från ett proffs. Köparen kan välja om han vill vara i röst-samtal med Clash boostaren, och om köparen väljer det får han även tips och insikt på hur man spelar League på en högre nivå. Testa denna tjänst nästa gång du tänkt lira Clash för en exceptionell upplevelse från LoL Clash boosting, försedd av BoostRoyal.