LoL Champion Mastery Boosts

LoL Champion Mastery Boosts

Champion Mastery Boost

Mästare och server
Välj din mästare och server
Aatrox
Information om behärskning
Välj din nuvarande och önskade nivå
Kassa
Total amount
$
48
82
75,4 US$
Ungefärlig slutföringstid 1-2 dagar
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

Se cool framför dina vänner

Champion mastery boost är en ny tjänst som vi introducerade när systemet startades på LoL-servrarna. Championmästersystemet utvärderar i princip ditt spel med den specifika mästaren du spelar varje spel. Spelaren får betyg på en skala från D till S beroende på hans spelprestanda. Systemet är smart så det kan göra skillnad mellan rollerna i spelet. Till exempel genom att spela supportroll utvärderas dina prestationer enligt andra standarder än om du spelade AD Carry. I slutet av varje spel baseras ditt betyg på din totala prestanda. Att nå nivå 7 med varje mästare är ett mål för många spelare. Det finns inget coolare än att spela varje spel med olika mästare, men dina vänner och lagkamrater kan alltid se ditt nivå 7 laddningsskärm märke på var och en av dem. För att göra denna dröm lätt och snabb att nå, har vi infört mästerskapets ökning. Att köpa mästerskapsförmåga att öka ofta för var och en av dina mästare kommer att se din mästerskap förfrämjas till nivå 7 ganska snart. Genom att kombinera mästerskapsuppsving med inflytande-höjning från RIOT-butiken kommer du att se extrem tillväxt i IP-poäng som du kommer att kunna spendera fritt efter den förstärkande perioden med mästerskap!

Hur fungerar det?

Champion mastery boost ökar liknande de andra boost-tjänsterna. Det första steget är att lägga in dina köpinformation. För tillfället finns det inget möjligt sätt att köpa mästermästerskapsökning för olika mästare samtidigt, även om det inte borde vara en nackdel eftersom det bara finns en ELO-booster som kan fungera på ditt konto samtidigt. Allt du behöver göra är att välja önskad mästare du vill nå nivå 7 med och vår uppgift är att göra resten. Genom att betala beloppet startar du boostprocessen. En ELO-booster kommer att logga in på ditt konto och starta mästerskapets boost med din valda mästare. Eftersom vi talar om professionella spelare som arbetar för BoostRoyal, kan du förvänta dig en supersnabb ökningstidsperiod. Eftersom booster kommer att spela vanliga spel främst i partier för att få partibonus, kommer han att få S- eller + S-betyg efter varje spel för sitt spel med mästaren. Detta får dig att se din mästare med nivå 7-märket på nolltid, eftersom du får extremt snabba resultat genom att få maximala resultat ur betygssystemet. En annan trevlig effekt av boost är bonuspåverkan poäng som det skapar medan boosting processen varar. Att köpa mästerskap för många olika mästare kommer att få dig att se en inflytande boom på ditt konto. Det är onödigt att säga att det blir roligt och enkelt att köpa några mästare från de bonuspåverkande poäng som mästerskapsuppsving genererar.