LoL Smurf Account

LoL Smurf Account

Köp LoL smurf-konto

Välj Din Server
North America
North America
na
EU-West
EU-West
euw
EU-Nordic & East
EU-Nordic & East
eune
Oceania
Oceania
oce
Latin America North
Latin America North
lan
Show more servers
Våra funktioner
Direkt Leverans 24/7
Efter du köpt ett lol smurf konto, vårt automatiska leverans system aktiveras direkt. Inom några sekunder, får du ett e-mail med dina login details för ditt nya smurf konto!
Livstidsgaranti
Vi erbjuder livstids garanti och live chat support för alla LoL Smurf kontoinnehavare. Känn dig välkomment att kontakta oss 24/7 om du upplever några problem. Med BoostRoyal smurf, har du livstidsgaranti!
E-post & lösenordsändring
Du är berättigad att ändra både e-mail och lösenord för din nyligen köpta LoL smurf. När du köper på BoostRoyal, läggs dessa funktioner till för att fungera som säkerhetsåtgärder.
Our Hand-leveled accounts come with a Lifetime Guarantee!
Livstidsgaranti på konton på handnivå
Vår livstidsgaranti på handnivåade konton ger dig ett nytt LoL-konto, om ditt konto är förbjudet genom någon egen fel.
LoL Smurfs
Valorant Smurfs
LoL: WR Smurfs
Hur man köper?
Den smidiga köpprocessen för LoL Smurf Account.
Bläddra i vårt kontoval för att hitta det bästa för dina behov.
Det finns olika BE, skinn och mästarspecifikationer. Välj den som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Du kan förlänga din garanti.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj konto
Välj önskad kontokategori.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Börja vinna
Du får dina kontouppgifter i kundområdet.
Vår gemenskap
Powered by
Ofta ställda frågor
Vad är ett LoL-smurfkonto?

Ett LoL-smurfkonto är ett sekundärt konto som erfarna spelare använder för att spela mot mindre skickliga motståndare. Smurfar har vanligtvis en lägre rang än spelarens huvudkonto, vilket ger dem en betydande fördel.

Hur köper jag ett League smurf-konto?
Hur mycket kostar smurfkonton?
Är det säkert att köpa en LoL-smurf?
Varför köper folk smurfkonton?
Visa mer
Läs mer om BoostRoyal

Smurfing: Den nya trenden?

Smurfing är att spela under ett alternativt konto för att dölja sin verkliga nivå. Vanligtvis görs smurfing för att vinna fler matcher och klättra snabbare på stegen. Kanske är du ny i spelet och vill få en känsla för mekaniken innan du hoppar in i rankade spel. Kanske återvänder du till League efter ett långt uppehåll och vill inte att din rank ska sjunka för lågt medan du återfår dina färdigheter. Eller kanske vill du ha lite kul med vänner utan att riskera din rank. Oavsett vad du har för anledning är det ett bra sätt att förbättra din League-upplevelse att köpa ett smurfkonto. Du kommer inte bara att kunna spela med spelare på samma nivå som du, utan du får också chansen att lära dig nya mästare och strategier utan att vara rädd för att förstöra din rank.

BoostRoyal: Den ultimata smurfleverantören för LoL

På BoostRoyal är vi stolta över att tillhandahålla branschens mest högkvalitativa League smurf-konton. Vi använder endast handplockade, säkra konton för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Och med vår kundsupport dygnet runt kan du alltid vara säker på att det finns någon som hjälper dig om du stöter på problem. Så om du letar efter ett pålitligt och prisvärt sätt att förbättra ditt LoL-spelande är vår marknadsplats för smurfkonton rätt ställe att gå till! Varför inte kolla in några av våra enastående konton idag?

En enorm fördel

Många vet inte detta, men det finns flera betydande fördelar med att ha ett smurfkonto för LoL! Här är bara några av dem:
1. Du kan spela med spelare på din nivå, vilket förmodligen är den största fördelen med att ha ett orankat konto. Genom att spela med spelare som är på samma nivå som du kan du förbättra dina färdigheter snabbare och lättare.
2. Du kan prova nya mästare och strategier utan att vara rädd för att bli nedrankad. Om du är osäker på en ny mästare eller process kan du prova den på ditt sekundära konto utan risk. På så sätt kan du lära dig allt utan att behöva oroa dig för din ranking.
3. Du kan undvika stressen av rankad spelning. Ibland kan ranked play vara lite för mycket. Om du inte känner dig redo för en tävlingsmatch kan du alltid byta till ditt andra ligakonto och slappna av!
4. Du kan ha lite kul med vänner. Många människor köper smurfar för att ha lite kul med sina vänner utan att oroa sig för sin rang. Om detta låter som något som du skulle vara intresserad av så är ett nytt smurfkonto rätt väg att gå!
Om du vill få ut det mesta av din League-upplevelse är det ett bra val att köpa ett nivå 30-konto, och här på BoostRoyal erbjuder vi några av de mest högkvalitativa kontona i branschen!
Smurfing: Det ultimata sättet att förbättra sig?

Om du letar efter ett sätt att få en fördel i LoL kan smurfing vara svaret. Du kan få en betydande fördel gentemot dina motståndare genom att skapa och spela på ett separat konto med lägre rang än ditt huvudkonto. Smurfing är dock inte utan risker. Du kan bli bannlyst om du ertappas med att spela på ett konto med en flaska! Därför är det viktigt att vara försiktig och endast använda riktiga konton. Som tur är säljer vi på BoostRoyal endast premium oklassade smurfkonton utan ranking, som backas upp av vår livstidsgaranti. Om du är intresserad av att prova på smurfing finns det några saker du måste tänka på. För det första måste du skapa ett nytt konto och köpa en LoL-smurf. När du har ditt nya fräscha konto måste du spela spel. Försök att vinna så många som möjligt, men låt dig inte ryckas med för mycket. Kom ihåg att ditt mål är att förbättra dina färdigheter, inte bara att samla in vinster. Smurfing kan vara ett utmärkt sätt att förbättra dina färdigheter. Var bara försiktig och spela alltid rättvist.

Det ultimata färska oklassade kontot

Vi är den mest tillförlitliga och pålitliga källan för orankade LoL-konton. Vi har varit i branschen i flera år och har byggt upp ett starkt rykte i samhället. Vi erbjuder de bästa priserna för League smurfkonton och vår kundservice är förstklassig. Vi är alltid här för att hjälpa dig med allt du behöver. Vi erbjuder ett stort antal olika konton så att du kan hitta det perfekta kontot för dig. Vi erbjuder också en livstidsgaranti på alla våra konton så att du kan vara säker på ditt köp.

Billiga LoL Smurfar

Våra orankade smurfar är fullspäckade med funktioner för att ge dig det övertag du behöver för att dominera dina motståndare. Alla våra konton är orankade och kommer med en ren tavla, så du kan börja från början och klättra i graderna i din egen takt. Vi erbjuder också olika kontotyper att välja mellan, baserat på server, blå essens och mycket mer! Om du letar efter de bästa smurfkontona på marknaden ska du inte leta längre än till BoostRoyal. Vi erbjuder ett brett urval till några av de mest konkurrenskraftiga priserna på nätet. Så om du letar efter ett prisvärt sätt att komma in i, eller komma tillbaka in i spelet, kolla in vårt enorma urval idag!