Direkt Leverans 24/7
Efter du köpt ett lol konto, vårt automatiska leverans system aktiveras direkt. Inom några sekunder, du får ett e-mail med dina login details för ditt helt nya köpta konto.
Livstidsgaranti
Vi erbjuder livstids garanti och live chat support för alla LoL kontoinnehavare. Känn dig välkomment att kontakta oss 24/7 om du upplever några problem. Med BoostRoyal konton, har du livstidsgaranti!
E-post & lösenordsändring
Du är berättigad att ändra både e-mail och lösenord för din nyligen köpta LoL smurf. När du köper på BoostRoyal, läggs dessa funktioner till för att fungera som säkerhetsåtgärder.
Filter accounts
Looking for more?
Check our smurf accounts
Kundens röst
Excellent 4.81 Rating
6672 Reviews
very good service
Anonymous Verified
22 hours ago
Very good site, cheap and fast
Anonymous Verified
16 hours ago
Friendly Support
Anonymous Verified
1 day ago
next boosting service
Excellent boost rating
Hur man köper?
1
Bläddra i vårt kontoval för att se kontouppgifter
2
Välj den som passar dig bäst
3
Välj en betalningsmetod för att checka ut
4
Logga in för att verifiera ditt konto

Varför ska jag köpa?

Att köpa ett LoL-konto har många fördelar jämfört med ELO-boosting. Först och främst kan du hoppa över ELO-processen. Tidsfaktorn kan vara viktig om du planerar att köpa ett större boost på ditt befintliga LoL-konto. ELO-boosting genom flera divisioner kan ta dagar, medan det är omedelbart att köpa ett konto. Det finns många andra faktorer som du kan tänka på innan du väljer att köpa ett konto och de flesta av dem kommer att anges i följande. Det första du tar hänsyn till är tillståndet för ditt nuvarande LoL-konto. Om du inte har spelat sedan de första säsongerna och du är ganska ny i spelet har att köpa ett konto många fördelar för dig. I det aktuella läget i spelet måste du betala enorma mängder pengar på Riot-poäng för att sätta ihop ett anständigt konto med tillräckligt med mästare för att spela rankade spel med. Att köpa ett konto kan spara hundratals euro, eftersom det är ett sätt billigare alternativ än att köpa varje mästare och hud från Riot-poäng medan du kan samla inflytande poäng för alltid. En annan fördel är ELO för det valda kontot. Vi förser våra kunder med höga ELO-konton så att du inte behöver spela i ELO helvete igen. Å andra sidan, om du redan har ett konto med de flesta mästare och skinn på det, men du inte är nöjd med din ELO, kan en av våra ELO-boosting-tjänster vara rätt lösning för dig!

Det är säkert och snabbt

Vi har ett stort urval av höga ELO LoL-konton som du kan välja mellan. Alla konton på vår webbplats är verifierade och de ägs av BoostRoyal. Genom att köpa ett LoL-konto gör du affärer med ett certifierat företag. Att köpa produkten fungerar på samma sätt som alla andra produkter du kan köpa online. Transaktionen liknar den som ELO-boosting har men med några huvudskillnader. ELO boost är en tjänsttyp, medan LoL-konton är produkter. Att delta i den här tjänsten tar tid även om det är en rolig sak att spela med din booster eller spektera ditt konto medan du får en ELO-boost. Å andra sidan är det direkt att köpa ett konto. Allt du behöver göra är att du väljer betalningsmetod och genom att genomföra transaktionen får du all åtkomst till ditt nya LoL-konto. Eftersom alla konton som vi äger verifieras, har det inga risker att köpa ett konto, så på det här laget behöver du bara njuta av det. Om du ändrar ditt kallarnamn kan du hjälpa dig att anpassa kontot själv. Det stora urvalet av mästare och skinn är en annan fördel som du kommer att njuta av i dina följande spel. Men det största är kontot ELO. Det kommer inte att behöva klättra ut från ELO-helvetet eftersom kontot är högt rankat, du kommer att kunna spela rankade spel i hög ELO.

Fördelar med att använda BoostRoyal's tjänster

BoostRoyal fortsätter att vara den mest pålitliga sidan när det kommer till LoL-konton med det bästa ryktet runt över världen. Vad du än behöver för LoL-konto, så kan vi hjälpa dig.
Vi jobbar med en grupp av pålitliga och verifierade säljare, vilket gör oss till det säkraste alternativet på marknaden. Med livstids-garanti så är du och ditt konto alltid i trygga händer.

Våra bästa egenskaper

Som det står längst upp på sidan, våra bästa egenskaper är bland annat - Omedelbar leverans, livstids-garanti, e-mail och byte av lösenord, samt att vi endast köper konton från verifierade säljare.
Vi på BoostRoyal har allt som spelar roll när det gäller köp av LoL-konton. Alla våra egenskaper som listades ovan kommer som standard på alla BoostRoyal-konton. Vi hjälper dig även hitta ditt perfekta köp, med hjälp av vårat system som hjälper oss hitta vad du än letar efter.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - LoL Account FAQ
What is an LoL Account buying?
It refers to the process of the safe change of ownership of an LoL account.
How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?
    🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
    Accept
    Learn more