Konton

Konton

Köp LoL-konto

Filter accounts
199 found
Våra funktioner
Direkt Leverans 24/7
Efter du köpt ett lol smurf konto, vårt automatiska leverans system aktiveras direkt. Inom några sekunder, får du ett e-mail med dina login details för ditt nya smurf konto!
Livstidsgaranti
Vi erbjuder livstids garanti och live chat support för alla LoL Smurf kontoinnehavare. Känn dig välkomment att kontakta oss 24/7 om du upplever några problem. Med BoostRoyal smurf, har du livstidsgaranti!
E-post & lösenordsändring
Du är berättigad att ändra både e-mail och lösenord för din nyligen köpta LoL smurf. När du köper på BoostRoyal, läggs dessa funktioner till för att fungera som säkerhetsåtgärder.
Hur man köper?
Den smidiga processen för att köpa ett LoL-konto.
Bläddra i vårt kontoval för att se kontouppgifter
Det finns olika BE, skinn och mästarspecifikationer. Välj den som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Du kan förlänga din garanti.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj konto
Filtrera och hitta ditt perfekta konto.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Börja vinna
Du får dina kontouppgifter i kundområdet.
Vår gemenskap
Powered by
Ofta ställda frågor
Vad köper League-konto?

Att köpa ett LoL-konto är att köpa ett redan skapat konto från en tredje part. Kontot har i allmänhet bra statistik och är förinstallerat med champions, skins och andra föremål i spelet. Här på BoostRoyal har vi konton som tillgodoser alla behov, från oklassade konton till toppklassiga utmanarkonton med hundratals skinn, så du hittar garanterat ett som passar dig.

Är det säkert att köpa ett LoL-konto?
Finns det en garanti?
När får jag mitt konto?
Hur mycket kostar ett League-konto?
Visa mer
Läs mer om BoostRoyal

BoostRoyal: Den ultimata leverantören av LoL-konton

Att köpa ett konto på vissa webbplatser kan vara en utmaning, men det behöver inte vara det. Här på BoostRoyal har vårt mål sedan dag ett varit att erbjuda den ultimata köpupplevelsen för LoL-konton. Genom att kombinera ett engagerat team, verifierade konton och en lättanvänd beställningsprocess har vi skapat det bästa sättet att köpa ett nytt LoL-konto. Vårt kundfokuserade supportteam finns också tillgängligt för att hjälpa dig med alla problem eller frågor som du kan ha.

Fördelar med att köpa ett LoLo-konto

Det finns många anledningar till varför du kan välja att köpa ett League-konto. Kanske har du inte tillräckligt med tid för att levela upp ett konto själv, eller så vill du ha ett redan välutrustat konto med sällsynta skinn? Att köpa ett LoL-konto kan vara ett utmärkt sätt att komma igång eller till och med gå före i spelet. När du köper ett konto av oss kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet. Vi erbjuder endast konton som har verifierats och testats, så du kan vara säker på att kontot är redo att spela när du får det. En annan fördel med att köpa ett LoL-konto är priset. Vi erbjuder konton till en bråkdel av kostnaden för att börja från början, vilket innebär att du kan komma igång utan att spendera en enorm summa pengar på champions och skinn. Så om du letar efter ett högkvalitativt och prisvärt LoLo-konto är BoostRoyal rätt ställe att gå till. Vi erbjuder oslagbar kundtjänst och käftsmällande priser, så du kan vara säker på att du får det bästa möjliga erbjudandet!

Ett League-konto för livet

En av de viktigaste frågorna som våra kunder har är om deras konto är tryggt och säkert eller om det på något sätt kommer att bli förbjudet i framtiden. Vi kan försäkra dig om att alla våra konton är helt säkra, verifierade, testade och fria från förbud! Vårt kontoförsäljningsteam har en enorm erfarenhet inom spelkontobranschen och vi tar säkerheten på största allvar. När du får ditt konto (levereras omedelbart) kan du ändra e-postadress och lösenord till ditt konto, som blir ditt för livet. Och om det skulle hända att något händer? Vi har täckt dig med vår livstidsgaranti. Så om du någonsin är orolig för säkerheten på ditt konto kan du vara säker på att vårt team har täckt dig. Vi är stolta över att tillhandahålla kvalitetstjänster och våra konton är några av de bästa, billigaste och säkraste på nätet. Beställ nu och se själv!

Ditt drömkonto väntar

Vi erbjuder en mängd högkvalitativa LoL-konton till salu som är perfekta för spelare på alla nivåer. Oavsett om du är en ny spelare som precis har börjat eller en erfaren veteran som vill ha ett övertag i nästa match har vi kontot för dig! Våra konton är noggrant handplockade och rigoröst testade för att uppfylla våra höga krav. Vi säljer endast konton som är 100 % legitima och som inte har några förbud eller begränsningar. Det är enkelt att hitta ditt drömkonto för LoL. Bläddra gärna igenom vårt urval av konton och hitta det perfekta kontot för dig! Vår vänliga kundtjänst hjälper alltid gärna till om du har några frågor.

Börja på nytt: Ett nytt ligakonto:

Om du letar efter en ny utmaning eller ett sätt att förbättra ditt spel kan det vara lösningen att köpa ett League-konto. Med ett nytt konto får du en ny start - inga fler förluster, inga fler långsamma uppgraderingar och inga fler dåliga lagkamrater. En nystart kan vara precis vad du behöver för att ta ditt spelande till nästa nivå. Att börja från noll innebär förstås också att du måste lägga ner arbetet för att klättra upp på nytt. Men med ett konto som redan ligger på en hög nivå kan du hoppa över alla tråkiga bitar och hoppa rakt in i handlingen. Vare sig du börjar om på nytt eller kommer tillbaka i form efter en paus är ett LoL-konto från BoostRoyal det perfekta sättet att komma framåt. Vi har ett stort urval av konton att välja mellan, så du kommer garanterat att hitta ett som passar dina behov. Och med våra sofistikerade åtgärder för kontoförsäljning kan du vara säker på att ditt konto är tryggt och säkert. Så vad väntar du på? Börja bläddra bland våra listor idag!

Konton för alla behov

Här på BoostRoyal erbjuder vi konton för alla spelare, så oavsett om du letar efter något superspecifikt eller ett högpresterande konto för att ta ditt spel till nästa nivå har vi allt du behöver. Till exempel våra billiga LoL-konton. Billigt behöver inte betyda låg kvalitet. Våra budgetkonton är perfekta för spelare som vill få mest för pengarna. Dessa konton erbjuder stort värde och är ett utmärkt sätt att komma igång med spelet. Alternativt är våra staplade konton gräddan av grödan. Dessa konton är för seriösa spelare som vill ha bästa möjliga upplevelse i LoL. De har vanligtvis en hög rang, dyra skinn och massor av champions. Om du är ute efter den ultimata LoL-upplevelsen är ett toppskiktskonto vad du behöver!