Wild Rift: League of Legends för alla

WR: League of Legends verkar vara idealisk för alla som det fungerar speciellt för nya eller förfallna spelare. På PC är League of Legends kompakt och konkurrenskraftig, uppmuntrande spelare att stiga upp den nominella hierarkin eller ens titta på de bästa spelarna deltar i spelturneringar.

Användare väljer från en lista över mästare som specialiserar sig i olika positioner. De två grupperna slår sedan ut det i en 5V5-match, med det övergripande målet att förstöra fiendens Nexus-bas. Specifika scenarier spelar olika positioner på fältet, som liknar fotboll. En Jungler flyter runt, letar efter dödar på oförberedda fiender, medan Mage-spelare försöker dominera mitten, och så vidare.

Wild Rift är en uppdaterad version av den ursprungliga versionen för mobila enheter. Det är ett enkelt ultimat val men anpassar ett spel så komplicerat eftersom det här spelas bra på mobila enheter är inte lätt. Den ursprungliga saken Wild Rift får rätt, undviker en av de mest utmanande aspekterna av liga på datorn med hjälp av skärmvarningar och direktpilar för att berätta vad din titelägare gör, där de går och mest betydligt, varför du åker dit.

resan till ligan

Wild Rift är inte bara för nykomlingar. Människor som har spelat League of Legends på PC för längre perioder, som går tillbaka till spelets tidiga dagar spelar fortfarande spelet tills nu. De har bevittnat utvecklingen av runor, bevittnade frisläppandet av Xin Zhao och spelade hundratals spel.

League of Legends är fortfarande ett av favoritspelen bland olika individer; Men många tycker det är extremt tidskrävande.

Wild Rift, å andra sidan, fångar ca 90% av vad folk gillar om PC-versionen, som de fina tangentbordskombinationerna. Det finns dock inget som att släppa bort en kraftfull laserstråle på en grupp av motståndare och förstöra dem eller ladda in i det motsatta laget med en stor rush och stun. Förmåga taket är mindre, så höga är inte lika höga som i huvudversionen, men på den positiva sidan är Wild Rift mycket mer tillvägagångssätt än Legends liga.

Det är också sylt-packat med handledning som tar itu med allt från hur man väljer ditt mål och angrepp till att hantera större mål. Det här är koncept som PC-spelare måste räkna ut på egen hand, men Wild Rift gör allt för dig. Orienteringen och träningens tutorials är snabba och lätta att följa, och komplett för att hjälpa människor att välja en mästare.

bottenlinjen

I sängen eller medan du kopplar av i badkaret kan folk spela ett 20-minuters spel. Några av de mer intensiva funktionerna i PC-versionen har tagits bort, och textkontakt har ersatts med en mångsidig samling av färdiga ping-anmälningar för nästan alla situationer. Spelet varnar också för oss när stora mål närmar sig, så att vi vet när vi kan förstöra Baron Nashor och få sin kraftfulla buff eller tävla med det motsatta laget för kontroll av floden Dragon.

Därför är det uppenbart att Wild Rift: League of Legends är det perfekta spelet för alla som letar efter en underhållande och engagerande spelupplevelse.