Wild Rift kommer till konsoler

Den nordamerikanska utgåvan av League of Legends: Wild Rift har äntligen kommit fram. Den högt efterlängtade digitala remake av Riot Games 'Iconic Moba har varit tillgänglig i flera regioner globalt ett tag, men den 29 mars anländer den öppna beta till Nordamerika.

För de omedvetna, League of Legends: Wild Rift kombinerar kärnliga League of Legends PC-möte med portabiliteten och det sociala området för digitalt spel. Designerna skapade uttryckligen detta för att bära League PC: s konkurrenskraftiga MOBA-funktionalitet till telefoner. Men när Wild Rift först släpptes, konstaterades det också att det skulle komma till konsoler.

Sedan den ursprungliga utgåvan har folk inte hört mycket om konsolutgåvan av Wild Rift, eftersom upploppet mest har fokuserat på att släppa den mobila versionen. Riot rapporterade att Wild Rift fortfarande kommer till konsoler i en nyligen presspanel diskussion.

Riot hade inga kanaler att avslöja vid den tiden, men det är ganska uppenbart vilka konsoler spelet skulle vara tillgängligt på. PlayStation och Xbox är de första konsolerna som kommer i åtanke, men Wild Rifts handhållen aspekt leder många att tro att det kan vara en utmärkt match för Nintendo-omkopplaren.

Riot rapporterade också att laget tittar på plattformsutveckling och spelar men varnade för att ingenting är i sten just nu. Det är oklart huruvida det här hänvisar till plattform och korsprogression mellan konsoler i samma grupp eller huruvida PlayStation-spelare kan spela med Xbox-användare. Vi vet inte om mobila spelare kan spela tillsammans med konsolanvändare eller om människor kommer att kunna byta mellan plattformarna.

För de som är intresserade kan du växla mellan mobil och PC i Teamfight Tactics, mitt i en strid. Det har varit tillfällen där människors hemnätverk har gått ner i mitten av ett spel, och de måste snabbt ladda om matchen med en annan internetkälla.

Dessutom är det till hjälp att veta att League of Legends: Wild Rift är fortfarande i verk för konsoler, med ett utgivningsdatum som ställs in efter smartphone-versionen. Många antar att produktionen på konsoler kan börja efter den officiella lanseringen av vilda rift på mobiltelefoner.

Tanken är att människor kan spela League of Legends: Wild Rift på ett brett utbud av plattformar. Tillverkarna utformade spelet "Så långt som nödvändigt" för att undvika att tömma batteriet, vilket kan vara ett stort problem på äldre telefoner. Du vill inte springa ur batteriet i mitten av en match som kan varas var som helst från 15-20 minuter.

den sista domen

Riot lägger också mycket fokus på den faktiska spelningen. Detta innebär betoning på nätverkseffektivitet för att säkerställa att latens- och paketförlust hålls till ett minimum. Till skillnad från Riots andra telefonspel, som Teamfight Tactics och Legends of Runeterra, som inte behöver en stor precision, konsistens och hastighet när de kastar kompetens och sista slår, kräver Wild Rift noggrannhet, tillförlitlighet och hastighet när du distribuerar förmågor och Senast slår. Varje fördröjning i ingången kan resultera i en missad sista strejk eller skicklighet, eller ännu värre.

Check out our Wild Rift boosting services now