Vilka är de mest sällsynta Valorant-skinnen?

Om du någonsin har spelat Valorant förstår du förmodligen redan den viktiga roll som skins spelar. Genom att hjälpa dig att skapa personliga vapen gör de spelupplevelsen mer uppslukande och personlig.

I den här artikeln kommer vi att prata om sju av de sällsynta Valorant-skinnen.

Arcane Sheriff

Denna hud hävdar nummer ett på den här listan som den sällsynta Valorant-huden.

Riot Games, skaparen av Valorant, lanserade sin Netflix-serie "Arcane" under den senare delen av 2021, och i november samma år släpptes Arcane Sheriff-skinnet för att marknadsföra denna serie.

Det är en unik hud och har utformats för att likna det vapen som används av en av seriens primära spelare, Jinx. Grepp- och skjutanimationerna har justerats för att kännas exakt som Jinx.

Vågfinnaren Shorty

Wavefinder Shorty introducerades i början av 2022 som en unik belöning för Twitch Prime-medlemmar.

Det här skinnet har en mattsvart bakgrund med silver- och guldmotiv. Det är ovanligt på så sätt att inget annat föremål i videospel har en design som denna. Det är det första i sitt slag, vilket gör det till ett extremt sällsynt och åtråvärt skin.

Det finns dock tråkiga nyheter om du hoppas kunna få tag på detta skin: det är inte längre tillgängligt.

Champions '22-kollektionen

Guld och rött är signaturfärgerna som förknippas med Champions 2022-kollektionen. Den består av Butterfly Knife (5350 VP) och Phantom (2675 VP) och lanserades för att fira 2022 års VCT-mästare. Den är dock inte längre tillgänglig för köp.

En av de stora sakerna med detta skin är att 50 procent av alla intäkter från köpet av detta sällsynta skin gick till välgörenhet.

Ruin-skins

Ruin Collection, en favorit bland alla spelare, har funnits i många samlingar sedan spelets debut. Den har en kunglig design med ett rött kristallint skimmer som garanterat kommer att få dig att gå igång.

Den här samlingen blev tillgänglig den 13 oktober 2020 som en del av Ignition Episode 1 Act 3 och erbjuder skins för vapen som Vandal och Marshal. Den innehåller också ett av Valorants viktigaste vapen - Ruin Dagger.

Vill du köpa en omtänksam present till den ivrige gamern i ditt liv? Varför inte skicka ett Valorant-presentkort?

Skins för kungariket

Dessa Valorant-skinn är inte heller nya. Efter att ha lanserats i juni 2020 inkluderar de en fantastisk uppsättning vapen, som inkluderar knivar i en metallisk silverfärg. Samlingen är betydelsefull eftersom det var det allra första Battle Pass som någonsin innehöll en kniv.

Hivemind-kollektionen

Dessa skins har en distinkt utomjordisk design, som liknar en insektskupa, och innehåller metall fylld med lila utomjordisk gegga. Hivemind Collection innehöll vapen som t.ex:

  • Ares
  • Shorty
  • Vandal
  • Scepter

Shorty var i huvudsak en belöning efter avslutat avsnitt, medan Vandal och Spectre var tillgängliga på nivå 25 respektive 5. Ares kan fås från nivå ett. Det viktigaste incitamentet för att slutföra detta Battle Pass inkluderar en kniv, som kan låsas upp på nivå 50.

Couture-kollektionen

Nästa på vår lista är Couture Collection, som inspirerades av modehusen i Paris och Milano. Skinnen i denna kollektion har minimalistiska markeringar på en elfenbensfärgad bakgrund som påminner om 1960-talets mode, som också innehöll djurdesigner.

Dessa sällsynta Valorant-skinn, som lanserades i juni 2020, tillhandahölls för Bulldog, Stinger, Frenzy och Marshal.

Polyfox-kollektionen

Dessa skins porträtterar rävaktiga egenskaper. En geometrisk stil användes för att illustrera rävarna på vapnen, vilket resulterade i anmärkningsvärt symmetriska mönster. Den här kollektionen blev tillgänglig i augusti 2020 och innehåller skins för Guardian, Bulldog, Judge och Sheriff.

Avslutande tankar

Valorant handlar inte bara om skicklighet och gameplay utan också om personalisering, vilket möjliggörs genom unika skins. Samlingarna på den här listan är utformade för att gå längre än bara anpassning utan kan användas som en symbol för prestation, engagemang och hängivenhet.

Oavsett om du har Ruin Collection eller den extremt sällsynta Arcane Sheriff, kan du njuta av exklusivitet och erkännande från samhället.

Om du hoppas kunna öka din Valorant-ranking och skaffa nya skinn, är den goda nyheten att vi kan hjälpa till. Kontakta BoostRoyal idag för att lära dig mer!