Vilka är de bästa League of Legends Top-Laner spelare?

The League of Legends VM play-i steg är inställd att starta den 1 st oktober i Seoul. Detta stadium består av 12 lag som konkurrerar mot varandra för att få en plats i de fyra sista vid spelets främsta turnering.

Kvaliteten på en topp-Laner aktör inom ett team kan göra eller bryta prestanda laget kan leverera, liksom den påverkan VM-titel drömmer om laget. Av den anledningen har vi brutit ner några av de bästa topp Laner spelare på deltagarlistan.

Vilka är de bästa LoL Top-Laner spelare?

Här är våra val för de bästa topp Laner spelare som tävlar i mästerskap:

Song "Smeb" Kyung-ho, KT Rolster

I början av Smeb professionella spela, han ansågs vara en av de värsta professionella spelare i hela den sydkoreanska scenen. Ändå återuppfunnit han sig på Koo Tigers. Som ett resultat har berättelsen sedan ändras.

Han förvandlade sig till att vara en av de starkaste aktörerna i Sydkorea. Många människor anses vara en mångsysslare och samtidigt vara en mästare på ingen. Detta är inte fallet för Smeb. Han är utomordentligt en mästare i alla yrken och känd för att vara otroligt flexibel.

Det enda som hindrar Smeb från att etablera sig ifrån topp Laner någonsin att spela spelet är Kallat Cup.

Kim "Kiin" Gi-in, Afreeca Freecs

Kiin föreställningar i 2017 ligamästerskap Summer Split i Korea satte honom på radarn som en spelare att se upp för. Kiin senare plockas upp av Afreeca Freecs, där han placerades i en svår situation att fylla de stora skor kvar av Jang ”marin” Gyeong-Hwan. Många förväntade Kiin leverera dåliga prestationer.

Men utförde han om motsatsen och fick erkännande han mycket förtjänade. Efter hans enastående prestationer, han nu anses vara en av de bästa topp Laner spelare i Sydkorea. Han har etablerat sig som en väl avrundad spelare och har förmågan att fungera effektivt som en top-Laner, oavsett roll han tilldelas i någon Afreeca utkast.

Han betraktas som en viktig del av Afreeca s griper för sin exceptionella teamfight inriktning. Han ger också Afreeca med förmågan att göra utkast swappar i sista minuten tack vare sin unika flexibilitet.

Kim "Ssumday" Chan-ho, 100 tjuvar

Ssumday assimileras sig mycket bra i Nordamerika sedan första läggs på radarn 2017. Ungefär som Rookie, som spelar för Invictus Gaming i Kina, har Ssumday snabbt lärt sitt hemland språk. Han kom till Nordamerika utan mycket kunskaper i engelska. Men är han nu kunna genomföra intervjuer på engelska.

Ssumday har alltid betraktats som en fantastisk top-Laner. Men många har glömt hans potential sedan att spela i Nordamerika.

Trots kaliber spelare som Ssumday kan prestera på är ännu inte loss. Han är verkligen en superstjärna spelare som bara behöver 100 tjuvar att rally bakom honom i oktober att göra några vågor i Sydkorea.