Vem är den bästa ligan av Legends Mid-Laner-spelare?

League of Legends världsmästerskap verkar aldrig besvikna och är alltid fylld med den bästa talangen från hela planeten. Ändå, i årets mittlinjespelare som turneringen är utrustad med kanske en av de bästa vi har sett ett tag.

Poolen är fylld med superstar veteraner såväl som unga powerhouses, vilket gör mitten av kungariket den mest utmanande rollen att sticka ner. Varje lag är beroende av denna roll, om laget består av verktygsbaserade spelare eller prickiga playmakers.

Vem är de bästa lol mid-laner-spelare?

Här är några av de bästa mellanklinjerna som är på väg till League of Legends Worlds Championship:

g2 esports caps

Det är inte svårt att se att kepsar har varit Europas bästa lagets livsstyrka den här säsongen. Han anses vara den bästa mid-laner i väst medan han har mest konsistens i sommar ut ur alla medlemmar i laget.

2020 sommaruppdelningen var inte särskilt dominerande för G2 jämfört med andra årstider. Hela laget slutade med en rekord på 11-7. Lagets roster delade en mängd olika ögonblick av svaghet under hela splittringen. Kepsar var dock det enda undantaget till detta och var faktiskt tvungen att bära resten av sina lagkamrater.

Playoffs såg kepsar blir en ännu starkare spelare för att få sitt team ett annat LEC-mästerskap. Ändå hoppas fans att resten av laget drar sin egen vikt så att kepsar inte behöver göra så mycket tung lyftning på världarna. Detta beror på att tävlingen är mycket hårdare i Shanghai jämfört med kaliber av konkurrens i Europa.

Damwon Gamings showmaker

Showmaker, vid 20 år, ses som en av Damwon Gamings superstjärnor. Han är utrustad med några av de bästa mekaniska färdigheterna som många har ännu inte sett. Dessutom hade han en 16 kDa medan han i 2020 LCK SPLIT, med endast 29 dödsfall i alla sina 39 matcher, vilket är sinne.

Han är otroligt stark i det tidiga spelet, som många toppskiva koreanska mid-laners. Han uppnådde den högsta guldskillnaden av någon annan på bara tio minuter medan den var baserad i Korea. I genomsnitt nådde han också den största skadorna på mästarna per var 60: e sekund än någon annan mid-lanter närvarande i ligan.

Top Esports 'Knight

Många analytiker och fans tror att riddare kan vara den bästa ligaspelaren för tillfället. På bara 20 år är superstjärnan från Kina en av de mest lovande individuella talangerna hos världar och har sagt att ha tagit över LPL tillsammans med de bästa esportsna.

Han fick en liga ledande 7,2 kDa i den sista spliten, liksom en otrolig 75,6 procent av dödrepresentationshastigheten. Dessutom uppnåddes allt detta i vad som ses som en av de mest blodiga och konkurrenskraftiga regionerna i världen.

Det här är enligt League-statistikens webbplats som kallas Oracle Elixir . Det kommer inte att bli överraskande om Knight löper ut alla de andra topplanarna på världens turnering.