Vem är den bästa ligan av Legends Ad-Carries?

League of Legends har ett rykte om att rotera runt marksmännen. De senaste årstiderna har sett en bottenlinje som visar bruisers, tankar och mages. Ändå är den långsiktiga annonsen närvarande på toppen av den aktuella metan.

Vem är de bästa lol ad-carrie-spelare?

Här är våra val för de bästa ad-carrie-spelarna i Legends League:

senna

En regel som i allmänhet följs är att de nyare utgåvorna vanligtvis har en högre vinsthastighet. Detta kan bero på överpowered och överbelastade kit. Senna är det perfekta exemplet på denna regel.

Sennas styrkor har sett henne att bli en starkare ad-carry, trots att hon ursprungligen var utformad som en supportmästare. Detta är resultatet av hennes höga basskador, skalningsangreppsintervall och stark annonsbrott från hennes q - piercing mörker.

Kombinera dessa funktioner med säkerheten som tillhandahålls av förbannelse av den svarta dimma som är närvarande under lagkämpar och i lane, det är ingen överraskning att hon ses som en knepig mästare som finns i den aktuella metan.

Miss Fortune

Fröken Fortune är känt för att vara en starkskalig ad-carry. Men hon är också utformad med några få saker som är oortodoxa för sin roll som en marksman. En av de bästa aspekterna av Fröken Fortune är hennes lane kontroll.

Motståndare vet inte hur man ska närma sig Miss Fortunes dubbel-ups och e långsamt under hela landningsfasens varaktighet. Detta gör det möjligt för henne att bygga upp ett guld och döda ledning i de tidiga stadierna. Även om det här är en kraftfull funktion, skulle du vanligtvis inte hitta att en MF kan ta kontroll över spelet med bara denna förmåga.

Men det är vanligt att hitta Fröken förmögenhet ihop med ett stöd som är lika aggressivt. Med detta stöd tillåter en botbanans fördel att uppstå. Ett stöd som passar in i den här kategorin innehåller Zyra eller varumärke.

En egenskap som toppar allting är att Fröken Fortune har förmågan att ensam vinna en lagkamp. Detta kan inträffa från en välplacerad kula tid.

vayne

Vayne är utformad med otroliga förmågor. Dessa inkluderar relativ säkerhet i Lane, Late-Game DPS och dubbla potential. Alla dessa aspekter till Vaynes design tillåter att annonsen är en förbluffande allroundare. Detta ses som hennes anledning att skina i en massa olika förhållanden.

Den ultimata hemligheten för att få alla fördelar som Vayne erbjudanden är att slappna av i de tidiga stadierna av spelet. Det är viktigt att se till skala. Använd en Guinsoos rageblade och ett blad av den förstörda kungen. Efter att ha tagit dessa är det dags att slå på stilen.

När du spelar med Vayne är det också viktigt att komma ihåg att stödja ditt team runt nyckelmål, som du vanligtvis skulle. Men du bör också se till att delta i dueller med alla mästare som du kommer i kontakt med i en 1v1.

Att hålla sig till denna grundläggande ram kommer sannolikt att resultera i att du får de bästa resultaten från att leka med Vayne. Du kan få hela spelet i dina händer när du når det sena spelet. Detta beror på den massiva DPS som tillhandahålls av silverbultar.