Varför gör League of Legends folk upprörda?

Alla spel är utformade för att underhålla spelarna. Medan League of Legends kan vara spännande och underhållande för de flesta, kan det vara upprörande för andra. Hur kan det hända?

Faktum är att alla reagerar olika på olika situationer. Ingen i världen skulle dock avsiktligt spela spel för att bli arg. I den här artikeln kan du ta en titt på varför League of Legends kan vara så plågsamt för vissa spelare. Du får också tips om hur du kan hantera de utmaningar som spelet medför så att de inte påverkar dig känslomässigt.

Konkurrenskaraktär

Eftersom League of Legends är ett mycket konkurrenskraftigt spel investerar folk mycket tid och kraft i spelet. När saker och ting inte går som planerat kommer det att trigga dem att bli upprörda.

Detta är faktiskt inte bara fallet med League of Legends utan även med andra konkurrenskraftiga flerspelarspel där ute. Ibland ger din ansträngning inte ett bra resultat och det finns inget du kan göra åt det. Det är det som får människor att uttrycka sina känslor med ilska.

Spelet är för långt

En genomsnittlig matchrunda i League of Legends varar ungefär 40-45 minuter. Vissa människor hävdar att detta är för långt jämfört med andra flerspelarspel, som Overwatch och Counter-Strike: Global Offensive, som varar i cirka 15 till 30 minuter per omgång.

League of Legends är dock inte det enda spelet med denna genomsnittliga spellängd. En Dota-match, till exempel, kan också ta mellan 40 minuter och en timme. Därför beror det i slutändan på ditt personliga perspektiv om spelet är för långt eller inte. Personer som tycker att League of Legends varar för länge kanske helt enkelt inte är vana vid att spela det.

Giftiga lagspelare

Tyvärr kan League of Legends-communityt vara något giftigt ibland. Spelare kan bli upprörda och ursinniga på sina lagkamrater och motståndare, vilket resulterar i obehagliga kommentarer och beteenden.

Ibland kanske spelarna inte ens inser hur giftiga de är. Detta skulle skapa en negativ kemi mellan lagspelarna. Som en följd av detta presterar laget inte effektivt, vilket till och med kan leda till nederlag.

Oförutsägbarhet

League of Legends kan precis som alla andra spel vara oväntat. Spelarna kan möta oförutsedda problem eller förhållanden som är obekanta för dem. Detta kan leda till frustration.

Personliga förväntningar

I ett spel med flera spelare kan du möta spelare som är mycket mer erfarna än du. När det händer kan du bli mer motiverad. Det är en bra sak. Men ibland ställer människor upp för höga förväntningar på sig själva.

Detta är ett problem eftersom de kan bli upprörda när dessa förväntningar inte uppfylls. De hoppas på att avancera på så kort tid, när det i verkligheten tar tid att nå dit de förväntar sig.

Tips för att behålla lugnet när du spelar League of Legends

För att undvika att hamna i ett destruktivt beteende kan du följa de här tipsen:

1. Ta pauser

Så snart du börjar känna dig frustrerad bör du ta en paus. Om du fortsätter att spela och inte uppfyller dina förväntningar kan du bli alltmer upprörd. Din ilska kan få dig att må ännu sämre om dig själv.

2. Delta inte i giftigt beteende.

Detta kan vara svårt eftersom människor inte alltid inser hur giftiga de är. När dina lagkamrater börjar visa giftigt beteende är det därför bäst att hålla sig borta från dem. Undvik att engagera dig i negativa kommentarer och håll dig alltid positiv.

3. Ställ upp realistiska förväntningar

Var inte för hård mot dig själv. Tänk på att allt kanske inte alltid går som planerat. Det finns inget du kan göra åt det. Kom ihåg att allting tar tid. Du kan inte bli en proffsspelare på några dagar. Det är helt enkelt omöjligt.

4. Ta inte spelet för allvarligt

Slutligen, hur klyschigt det än låter så är det trots allt bara ett spel. Även efter att du har lidit ett nederlag kommer ditt liv att fortsätta. Det finns fler saker att lära sig av spelet än tävling.

Slutsatsen

League of Legends är ett mycket konkurrenskraftigt spel som kräver samarbete, strategi och förmågan att fatta snabba beslut. Även om det kan vara en rolig och givande upplevelse för vissa spelare kan det också vara stressigt och upprörande för andra. Några orsaker till detta är spelets giftiga gemenskap och den konkurrenskraftiga karaktären som resulterar i hög press.

Spelare kan dock vidta åtgärder för att undvika att bli upprörda genom att följa några tips. Genom att göra det kan de reglera sina känslor och njuta mer av spelet.