Tusentals firar på gatorna i Kina som EDG vinner världar 2021

Tusentals firar på gatorna i Kina som EDG vinner världar 2021

Den senaste triumfen av Edward Gaming på världarna 2021 är mer än bara ett mästerskap för laget och många andra människor i Kina.

Under kvällen den 16 november, 2021 mötte människor utomhus med ett hopp av hopp. Varför är det här, frågar du? Tja, deras favoritlag Edg befann sig på Cusp of Winning Summoner's Cup i Grand Finals bredvid Koreas dwg Kia.

Få förväntade dem att lägga upp mycket av en kamp mot de försvarande mästarna, och rättvist så. EDG anlände till detta skede som nummer en konkurrent i deras respektive liga, som kan förväntas för något lag att göra om den läggs i den positionen.

edg hobbled deras väg till finalen genom en underwhelming end till deras gruppstadium och två på varandra följande grusande serier, till skillnad från dwg, som bar mycket ånga från sina nuvarande världar.

Ändå fick den momentliga kvalifikationen av finalen att fansens andar utan tvekan höga. Efter nästan 10 år i LPL, som såg dem förekommer på världarna många gånger och vinna sex inhemska titlar, kom laget äntligen att fansen alltid hade förutsett.

Men även om det fortfarande fanns en anledning att oroa sig för om Edg skulle kunna slutföra sin extraordinära resa, besegrade de tuffa motståndare från Gen.g till Royal aldrig ge upp innan den vänds upp.

De flesta fans väntade Edgs magi att löpa ut just då och där. Det var därför poängen var bakom 2-1 under serien.

Teamets wariness var på att fansens ideologi var rätt. Men till fansöverraskningen började laget spela över förväntningarna strax innan Edg gjordes med turneringen.

edg vs. dk

Edg Overran DWG för att tvinga Game 5 genom att vända mot elimineringar genom ett utmärkt tidigt spel och viktiga smite kamp vinner. Det var andra gången någonsin i världens stora sista historia.

Edward Gaming Fortsatte det trycket och utförde några av de mest anmärkningsvärda körningarna i turneringens historia. Genom deras ansträngning tilldelades de Summoner Cup och kronade ligans kung.

Laget säger att "vi känner att alla våra ansträngningar äntligen har betalat." EDG Support, Meiko, talade också på en efter-serie presskonferens och sa att det var det lyckligaste ögonblicket i sin karriär.

Tusentals kinesiska fans firar deras prestation på olika platser när laget huddled i jubel. Detta inkluderar vissa individer som var halv nakna med EDG-flaggan i sina händer. College sovsalar fungerade som spelplatser där ocalculable satsningar betalades.

En av de mest spännande sakerna om vinsten var arenan. Det var packat med tusentals fläktar som jublade och ledde sitt lag till seger. Du kan jämföra detta även till något som liknar en betydande händelse som OS.

slutsats

Kina är allmänt känt för sin kärlek till Esport, som visade sig i den oöverträffade känslorna som visades av fansen av Edward Gaming. Människor, gamla och unga, samlade för att fira lagets seger, och vi kan inte vänta med att se var EDG hamnar i nästa världsmästerskap.

Trött på att nivellera ett nytt konto i normaler när du behöver ett nytt konto? Prova vår Power-Leveling Services eller bara köpa en staplad Konto från vår butik !

More posts