Rekkles och Kcorp kämpar i den franska ligan

Om du kommer ihåg, förra säsongen, fanns det några förväntade rör sig under ligan av EM Legends 2021. Den mest betydande överföringen var tillkännagivandet av stjärnan bot Laner Martin "Rekkles" Larsson lämnar G2.

Efter att få Subbed av G2 Esports, sökte Rekkles en ny bas i KCorp (Karmine Corp). Han kommer att börja konkurrera på Lique Francaise de League of Legends (LFL), som vi tror har varit en djärv men utmanande drag.

Kan svenska AD carry göra samma sak i den franska ligan som med sina lokala lag? Säsongen förrförra lämnade han sin långsiktiga laget Fnatic att spela för G2 Esport, nu hans går mycket snabbt till den franska ligan.

Rekkles förlorar sin första match Spelar för KCorp

Rekkles anses vara en av de bästa spelarna i Europa och är dubbad som "King of the North", deltagit i fyra League of Legends VM och vinna LEC titlar. 2018 han till och med 2: ai när han lekte med Fnatic.

Tyvärr, när han gick G2 Esports, laget kunde inte kvalificera sig för Worlds 2021 efter att ha visat inkonsekventa insatser under LEC. Det innebar laget hamnade kommer på fjärde plats i LEC 2021 Summer Playoffs, som var det första gången i Rekkle karriär att han gått miste om en VM position.

Vi tror att detta kan ha blåmärken hans ego och ledde till undergång i sin första match. Rekkles är en världskända spelare i League of Legends scen, och rättmätigt så.

Att ta vissa förluster kunde ha sjunkit hans förtroende och ledde till en något svagare utveckling i sina senaste matcher. I matchen mot Ibai s KOI Squad, Rekkles förlorade tight strid med två spel till en.

Om du vill vara rättvis på Rekkles, var det först hans match sedan 2013 att han inte spela för ett lag i LEC eller EU LCS.

Start av 2022 säsongen

Efter att ha anslutit KCorp, fans kommer nu att se Rekkles i en vit och blå uniform. Den LFL laget postat ett foto av fritt LEC spelaren i en Karmine Corp Jersey och meddelade roster ändra på Twitter.

I den kommande LFL 2022 säsongen, medspelare Lucas "saken" Fayard och Lucas "Cabochard" Simon-Meslet kommer att spela undan Rekkels.

Trots Karmine Corp är ett av de bästa lagen i LFL, verkar det som Rekkles kämpar för att anpassa sig till förändringen. Det första spelet i 2022 säsongen laget spelade var en av de första tillbaka i en stadion, och publiken älskade att kunna stödja sin favorit landslaget igen.

Att vara tillbaka och wowing publiken är vad Karmine gruppen missade, men tyvärr gick det inte som planerat för gruppen.

Slutsats

Med en usel slut på förra säsongen och en långsam start till årets man, vi undrar om Rekkles och KCorp kan vända sin fruktansvärda förmögenhet runt. Om de håller sina lagen tillsammans, finns det en utmärkt chans att de kan vända sin position på ligan ställningar runt.

Bläddra vår lol Smurf handla och hitta din dröm konto hos oss idag!