Rekkles flyttar till G2

Carl Martin Erik Larsson föddes på 20 th i september 1996. Han är en svensk professionell league of Legends-spelare och är mer känd med namnet Rekkles. Han har spelat för några e-sportlag som fnatic, allians och element. Nyligen bestämde Rekkles att det var dags för en ny utmaning och bestämde sig för att byta lag igen. Den grupp han har valt att representera den här tiden är känd som G2.

Bot Laner ansluter sig till G2 efter att ha spenderat fem år med fnatic. FNatic ​​och G2 har varit de största rivalerna genom åren, men nu har Rekkles gått ihop med G2 i ett försök att vinna Summoner's World Cup år 2021. G2 har varit på uppgången sedan 2018 och tillägget av den svenska superstjärnan till Deras lag är ett tillägg som säkert stärker dem ytterligare.

Rekkles togs in för att fylla tomrummet som lämnade Luka "Perkz" Perkovic. Perkz lämnade nyligen G2 för att gå med i moln9. G2 åtnjöt många framgångar före Perkzs avgång, som att vinna 2019 mitt säsongsbetonade invitational, som nådde 2019-världsmästerskapet och vann tre LEC-troféer. Rekkles anses vara den enda som kan gå in i dessa skor och hjälpa G2 att behålla sin dominans över LEC.

Hur G2 närmar sig spelet av liga av legender är väldigt annorlunda än Rekkles gamla lag fnatic. Medan fnatic adopterar ett mer allvarligt tillvägagångssätt för spelet, har G2 en mycket mer avslappnad och avslappnad inställning. De kan ofta vara skratta åt sig själva för misstag eller förluster, medan FNatic ​​tar ett mer högtidligt tillvägagångssätt.

G2 arbetar också mycket bättre under tryck än fnatic, ofta blomstrande i kaoset och vänder saker runt. Med dessa saker anses Rekkles återvända till sin aggressiva tankegång och spelstil. Spelarna på G2-teamet är alltid på jakt efter blod och trycker på medlemmar i motsatt lag för att göra misstag.

Att vara en av de bästa botlorvarna runt, Rekkles Play-stil är en som bygger på honom som hanterar så mycket skada som möjligt. G2-teamet är centrerat kring den här idén. Detta möjliggör mer frihet för Rekkles, och han förnekar säkert möjligheten att spela i ett lag som är centrerat kring sina styrkor. Men han är en av de bästa spelarna att spela league of legends, och det är ingen tvekan om att hans tillägg ger en bestämd boost till G2.