Perkz flyttar till Nordamerika

Perkz flyttar till Nordamerika

League of Legends fans bjuder farväl till Luka "Perkz" Perkovic, en professionell liga av Legends-spelare från Kroatien. Han spelade för Cloud9 fram till sin avgång från sitt hemland, Kroatien.

Perkz anses vara en av de mest framstående ligan av Legends-spelare. Han är den enda som håller åtta European League Champions.

Starta sin spelkarriär Under 2014 - Perkz gick med i spelare P1noy och Hiiva, där han tävlade på Dreamhack-turneringen. Även om det var hans introduktion till konkurrenskraftigt spel, och han gick med i mitten av säsongen, placerade han andra.

Hans talang skulle inte gå obemärkt, eftersom han officiellt skulle gå med i Gamers2 som en officiell medlem av sin squad. Även om han spelade 2015-säsongen med gamers2, skulle han dela med sig av teamet på grund av tentor. Inte bara efter hans avgång med gamers2, men laget skulle också bli rebranded som G2 Esports.

Med sitt nya namn är Perkz avgång att vara kortlivad som han skulle komma tillbaka officiellt, och han skulle bli en vital medlem av truppen.

Han skulle samarbeta och leda laget till flera segrar på olika turneringar över hela världen. Perkz skulle spela mitten och botbanan.

Även om Perkz skulle vinna åtta titlar, vid den senaste ligan i Legends World Championship, skulle G2 Esports elimineras. November 2020, Perkz och G2 delade sätt.

Nyheten om Perkz ledsen många fans av G2 Esports är avgång; Men inte länge efter att han lämnade laget, skulle Perkz dela med sig av några spännande nyheter.

FAREWELL EUROPE, HELLO LA

Perkz delade på hans instagramfoder som han flyttade till Los Angeles efter att han fick sitt pass. Dela med sina fans och anhängare som han har blivit deprimerad med tanke på den globala pandemin och restriktionerna, behövde han en ny förändring.

Med Perkz är flyttar till LA i rörelse, det skulle också tillåta honom att vara närmare lagmedlemmar Ibrahim Allami, Rober Huang, Jesper Svenningsen och Philippe Laflamme.

En nyckelaktör i League of Legends European Championship

Han anses vara en av de bästa aktörerna i League of Legends European Championships. Även om det har varit liten bekräftelse, är det ryktet att Perkz kommer att betala 2,7 miljoner dollar för de kommande tre åren.

Perkz Player Profile - En liga av sin egen

Det finns väldigt få spelare som kan hävda samma kompetens och berömmelse som Perkz har uppnått i sin spelkarriär. Han dedikerade fem år till G2 Esports-laget. Hans liga av legender färdigheter dominerade i Europa, särskilt när han spelade som en botbana.

Två år i rad fick Perkz 1: a All-Pro-teamet under Legends European Championship. Men han håller fyra av dem.

Fresh starts

Med hoppet från Europa till Nordamerika är Perkz redo att starta 2021 färskt med sitt stöd av Cloud9-lag.

Endast tiden kan berätta om Perkz är register över åtta titlar i League of Legends European Championship kommer att bli slagen av en medkonkurrent.

More posts