Nya spel av Riot-spel

Är du redo att starta 2021 med en massa nya och uppdaterade spel med upplopp?

Även om 2020 var ett försök år och en som resulterade i några dåliga press, ritar Riot-spel med sina nya spel, uppdateringar och karaktärsintroduktioner.

Här är några av de spännande och kommande spelen av Riot som spelare kan förvänta sig!

FATES: Festival av beasts

Fläktar och spelare av Teamfight Tactics har något att se fram emot det här året med lanseringen av Teamfight Tactics - Festival of Bests .

Vad kan spelare förvänta sig från FATES: festival av djur ?

De första sakerna kan märka är att vissa tecken kommer att saknas från uppställningen och ersättas med nya mästare. Andra saker som spelare kommer att se med denna lansering är avgången av skymning, månsken och jägare, som var häftiga komponenter i spelet.

Ruination

League of Legends har sparkat 2021 med en släpvagn för ruinering, som också introducerade världen till den nyaste mästaren för att gå med i League of Legends Roster, Viego.

Ruination Backstory och varför det orsakar rätt Rör för League of Legends Fans sägs samla några av spelens mest onda varelser - alla från Kalista, Thresh, Hecarim och den mest förväntade, Viego och släppte dem in i universum.

Legends of Runeterra

Initialt lanserad 2020, blir Legends of Runeterra en uppgradering. Detta digitalt baserade kortuppsamlingsspel har tecken som härstammar från Legends spel. Liksom League of Legends är den tillgänglig på olika plattformar. Det är gratis att spela också.

Uppdateringarna för Legends of Runeterra introducerar en co-op vs AI-parning i lab-läge, liksom några kortuppdateringar.

Andra uppdateringar som spelare kan se fram emot att inkludera den personliga anpassningen av några av tecknen, som alltid har varit en höjdpunkt för de dedikerade fansen i Legends of Runeterra.

Wild Rift

2021 kommer att bli ett stort år för Wild Rift - som det kommer att se en massa försök i ekosystemet som testas vid olika öppna tävlingar.

Den mest märkbara förändringen som Wild Rift-fans kommer att uppleva är skapandet av det vilda Rift Esports-ekosystemet, vilket är upploppsspel "försök att ta spelet och plattformen till nästa nivå.

2021 är ett upploppsår

I år visar sig vara ett framgångsrikt och spännande år för Riot-spel. Med många av sina spel som mottar nya lapptäcke, nya tecken och miljöer som sätts till testet, har Riot-spel verkligen startat året med ett slag.

Med teaser för ruinering och avslöjande av olika miljöer som är säker på att ge otaliga timmar av underhållning och utforska för spelare, har Riot-spelet varit säkert att fortsätta ge det bästa av det bästa för sina spelare.


League of Legends-spelare kan förvänta sig 2021 till sitt år, med Riot-spel som fortsätter att indikera förändringar och modifieringar av League of Legends Franchise and Series.