Ny valorant agent: DeadEye läckte

Läckor händer i varje spel, film eller tv-show. Fans älskar att få dem att göra förutsägelser om vad som väntar på dem under de följande månaderna. Valorant är inte ett undantag från det. Riot spel släppte en släpvagn som visar de nya sakerna som kommer i valorant nästa säsong.

Den videon visade många saker, inklusive kamppassinnehåll, nya kartor och en ny agents röst. Det finns många saker att veta om denna läcka. Men kom ihåg att allt på den här sidan är baserat på samhällsteorier och vissa saker sagt av Riot-spelutvecklare.

läcka

Möjligheten att få en ny agent läckte för månader sedan. Det var dock inte mycket information om den här agenten. Vi visste dock hans namn. DeadEye.

Alla var upphetsade om den här agenten, men Riot sa ingenting om honom.

Efter en tid fick vi veta mer om DeadEye. Den nya valoranta släpvagnen innehåller sin röst, vilket leder oss att tro att han är fransk. Det är på grund av sin franska accent på alla valoranta regioner förutom Spanien översättning. Riot har nu sagt några saker om DeadEye också.

Vi vet att många av er har ber om det, så ja, han är en sentinel. Alla undrade när vi skulle få en ny Sentinel-agent i spelet. Lyckligtvis bekräftade Riot redan att DeadEye är en av dem, tillsammans med annan viktig information för att förstå hur agenten kan fungera i framtiden.

design

DeadEynes design är elegant och elegant. Han bär en tröja, en slips och glasögon. Den här nya agenten verkar vara inriktat på ett och enda mål: att döda sina mål. Vi är ledda att tro att han gör det från ett avstånd på grund av den långa sniper i hans design.

förmågor

Det finns inga bekräftade förmågor för DeadEye hittills. Ändå finns det många teorier om denna fråga. Det beror på att vissa saker avslöjas av Riot-spel när de är frågade om DeadEye. Företaget gav oss också mer information när man pratade om nästa valorantsäsong och patchar.

Han ger fler saker till bordet.

Riot sa att DeadEye är en agent som fokuserar på att göra mekaniska utspel till kopplingsmatcher i de svåraste situationerna. De sa också att de vill lägga till mer krydda till den här agentens mix genom att göra honom beroende av sin pistolplay förmåga att göra dessa utspel, vilket innebär att du använder den här agenten kanske inte är lätt alls.

Baserat på det har många valoranta spelare gjort teorier om vad agentens förmågor kan vara. Oavsett att vara en sentinel är det nästan säkert för vissa fans som DeadEye ska erbjuda lite nytta för sitt lag som andra controllers gör.

Vissa teorier säger att han kan ha fällor eller förmåga att bli osynlig. Andra tycker att DeadEynes förmågor kan fokusera på att döda fiender och avfyrande skott från ett säkert avstånd utan att sakna eller få skott.

Slutsats - Vad kan du förvänta sig av DeadEye

Det finns inget mer intressant än att få fler saker att göra spelet Fresher. Detta ändrar helt meta i professionell spel och låg-elos.

Oavsett om du vill göra nya teorier och analyser för att upptäcka DeadEynes förmågor eller vänta på att Riot-spel ska släppa allt, kan du förvänta dig att den här agenten är en fullständig framgång.

den bästa Valorant Boosting Service är nu tillgänglig på Boostroyal!