Na LCS Roster Ändringar för säsong 11

E-sportens värld har blivit mer konkurrenskraftig genom åren. Med uppkomsten av konkurrenskraft, lag och organisationer undertecknar och byter spelare i hopp om att förbättra och förhoppningsvis vinna titlar. League of Legends Roster ändrar varje säsong, med några stora namn som rör sig runt varje år. Några av dessa förändringar uppstår mellan rivaliserande lag, vilket ger lite drama till rörelserna. Här är några av NA LCS-rosters största förändringar före början av 11 th säsongen.

Några av de ändringar som ska göras har en så stor inverkan att de kan hjälpa lag som inte ens anses vara contenders vinnmästerskap. Dessa fem förändringar är de största förändringarna i Na Roster.

Den första förändringen är det av eric "lakrits" ritchie. Han har flyttat från moln9 för att flyga. Detta drag kommer som en chock för många eftersom Cloud9 har konsekvent gjort slutspelet för varje år, vilken lakrits har varit på laget. Han hoppas att hjälpa organisationen att nå sina andra LCS-finaler.

Därefter har vi Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen, som har ändrat lag från FlyQuest till lagvätska. Danan ändrade den organisation som han representerade på grund av att han inte var en fan av tanken på att spela tillsammans med rookies. Han gick med i lagvätska, vars medlemmar delar mer än 30 års LCS-erfarenhet.

Luka "Perkz" Perkovic har flyttat från G2 till Cloud9. Perkz som lämnar G2 har en allvarlig inverkan på EU. Hans förenade Na-sidan ger moln9 den bästa möjliga chansen att säkra en seger på världarna. Perkz anses vara den bästa Mid Laner i historien, och hans förvärv är definitivt en stor förändring som ska vidtas.

Nästa förändring är det för Heo "Huni" Seung-Hoon. Koreanska har gått med i en av NA: s mest värdefulla organisationer, TSM. Han är en otrolig topplorare, och om han lyckas överträffa språkbarriären med sina lagkamrater, kommer de att vara allvarliga utmanare för ett mästerskap.

Slutligen har vi flyttningen av Søren "Bjergsen" Bjerg. Han kommer ut ur pensionen för att vara huvudtränare i TSM. Bjergsen bar TSM till sju mästerskap nästan ensam, och vilken organisation som helst skulle välkomna sin expertis.

Det här är några av de mest effektiva förändringarna i Na LCS-roster. Vi ser fram emot att bara se hur dessa förändringar påverkar sina respektive organisationer och förhoppningsvis resulterar i vissa vinster för franchisen.