Motståndare till Yone

Yone är en utmanande antagonist i LoL och spelare vill ofta besegra honom men vet inte hur. Den här artikeln innehåller vad du bör veta för att döda honom och se till att han inte gör sig av med ditt lag!

 

Kalm ner

 

Att bli för aggressiv är oerhört vanligt när du möter Yone i banan. Du bör dock ta ett djupt andetag och ta det långsamt, annars kanske du inte får de resultat du vill ha.

 

Yone har många knep i rockärmen, till exempel kan han teleportera sig till sin ursprungliga kastplats. Följaktligen bör du aldrig försöka forcera saker och ting. 

 

För att döda honom ska du vänta tills han aktiverar sin E-förmåga, göra lite skada och vänta igen (cirka fem sekunder). Du kanske kan förstöra honom när han går tillbaka till sin ursprungliga plats.

 

Bygg upp ditt försvar

 

Om du vill minska Yone’s skador i lagkamper måste du bygga upp ditt försvar. Med andra ord måste du köpa defensiva föremål för att se till att Yone inte skadar dig lika mycket.

 

När det gäller nettoförmögenhet kan Yone komma att ligga före dig. Detta är dock ingen anledning för dig att misströsta – prioritera helt enkelt din rustning framför allt annat.

 

Välj dina mästare

 

Mästare med crowd control har vanligtvis en fördel mot Yone, varför det är viktigt att välja den bästa karaktären.

 

Om du väljer en mästare med crowd control kommer Yone förmodligen att få problem med att försöka ta sig in och ut ur kollisionen och utföra aggressiva spel.

 

Nej, du bör också komma ihåg att Yone är enormt snabb. Därför måste du välja mästare som har lätt att landa i folkmassan.

 

Don’t Group on Clashes

 

Av alla League of Legends-karaktärer har Yone ett av de starkaste ultimaten. Med crowd control-effekter och blandade skador måste du veta hur ditt team måste agera om du inte vill att alla ska bli dödade.

 

Övergripande måste ditt team tänka på att Yone aldrig får låsa dem. Om han gör det är du’förmodligen död.

 

Det finns dock ett sätt att undvika detta. Ditt team måste se till att de’inte är för nära när de’slåss. Om han använder sin ult kan du alltså ha tillräckligt med utrymme för att springa iväg.

 

Till samma tid måste du undvika att befinna dig i chokepoints. Några exempel på detta är draklägret, inne i Baron’s grop och djungellägren. Att befinna sig på dessa platser innebär att Yone kan använda sin ultimata och göra sig av med hela ditt lag med crowd control. 

 

Använd dig av Rage Advantage

 

Det sista steget i den här guiden är att använda sig av rage advantage eftersom det ger dig vissa fördelar i närstridskamper. 

 

Om du plötsligt står med en arg Yone ska du försöka dra nytta av det och tvinga ner honom i din bana. Detta bör fördröja hans föremål och ge dig mycket utrymme att korsa mål medan han’är offline.

>

 

För att avsluta

 

Att möta Yone kan vara oerhört utmanande för vissa spelare, men det finns några strategier som du kan använda för att besegra honom. Nu när du känner till några, prova dem!

 

Om du vill maxa dina champion masteries, behöver du inte leta längre!

 

Är du säker på din förmåga att vinna banan nu? Anmäl dig till nästa sammandrabbning med ett team av boosters vid din sida!